Τι πιστεύει το Twitter πως είναι το Twitter; Δες το βίντεο

Ημ/νία: 23 Νοεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Αν σε ρωτούσε κάποιος τι πιστεύεις πως είναι το Twitter, τι θα του απαντούσες; Πρόκειται για ένα Κοινωνικό Δίκτυο, σε αυτό συμφωνούμε όλοι, όμως στη συνέχεια ο κάθε χρήστης θα έδινε τη δική του προσωπική ερμηνεία. Το Twitter, σε βίντεο το οποίο έχει κυκλοφορήσει από τις 15 Φεβρουαρίου του 2013 και έχει επιλέξει να το κρατήσει κάπως κρυφό, επιτρέποντας μονάχα σε όσους έχουν το σύνδεσμο να το προβάλουν, εξηγεί τι πιστεύει το ίδιο πως είναι.

Αν είδες το βίντεο, τότε θα κατάλαβες πως το Twitter πλασάρεται ως μία υπηρεσία η οποία προσφέρει ταχύτατα νέα, όπως είναι μία εφημερίδα η οποία ανανεώνεται σε πραγματικό χρόνο. Τα tweets θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως τίτλοι εφημερίδων και γενικά το Κοινωνικό Δίκτυο συνδέεται με την άμεση πληροφορία.

Αν αναρωτιέσαι πως έφτασε τελικά ο σύνδεσμος του βίντεο σε μας, για αυτό ευθύνεται ένας verified λογαριασμός του Twitter με ονομασία The Twitter Guide, ο οποίος δημοσίευσε το βίντεο σε tweet.


Πηγή: Mashable

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑