Pinterest | Ανακοίνωσε τα Place Pins και μας ταξιδεύει πάνω στο χάρτη

Ημ/νία: 21 Νοεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μία νέα κατηγορία Pins έκανε την εμφάνιση της στο Pinterest, η οποία σχετίζεται με τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Τα επονομαζόμενα Place Pins, είναι Pins τα οποία δημιουργούνται μέσα σε ένα Place Board και τα οποία προβάλλονται με ένα διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τα υπόλοιπα, χρησιμοποιώντας χάρτη και έχοντας περισσότερες πληροφορίες, όπως τηλέφωνο και διεύθυνση.

Pinterest Place Pins

Τα Place Pins ήρθαν για να σε ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο. Δες για παράδειγμα πως προβάλλεται το συγκεκριμένο Place Board με ονομασία Top 100 Hotels in the World. Κάθε Pin έχει το δικό του αριθμό και με αυτόν προβάλλεται πάνω στο χάρτη για πιο εύκολη αναζήτηση του. Επίσης, πατώντας τους αριθμούς των Pins πάνω στο χάρτη, προβάλλονται οι έξτρα πληροφορίες τις οποίες ανέφερα προηγουμένως. Ακόμη κι αν επιλέξεις ένα μεμονωμένο Place Pin και όχι κάποιο Place Board, θα δεις πως κάτω από αυτό εμφανίζεται και πάλι το σημείο χάρτη στο οποίο βρίσκεται η τοποθεσία του Pin.

Το Pinterest αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 750 εκατομμύρια Pins τα οποία σχετίζονται με τοποθεσίες και καθημερινά ανεβαίνουν πάνω από 1,5 εκατομμύριο Pins αυτού του είδους.

Οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν Place Boards επιλέγοντας την επιλογή «Add a map?» κατά τη δημιουργία και φυσικά μπορούν να το κάνουν και σε ήδη δημιουργημένα Boards. Στη συνέχεια, θα μπορούν να προσθέτουν τοποθεσία στα Pins μέσα στα συγκεκριμένα Boards.

Μπορείς να βρεις πολλά περισσότερα παραδείγματα από Place Boards στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του Pinterest και να τα προβάλεις τόσο μέσα από υπολογιστή, όσο και μέσα από κινητή συσκευή.

Πηγή: Pinterest Blog

Σημείωση: ο σύνδεσμος του Place Pins Pinterest παύει πλέον να ισχύει

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑