Instagram | Διαθέσιμο για download σε συσκευές με Windows Phone 8

Ημ/νία: 21 Νοεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πριν από ένα μήνα ακριβώς, είχαμε ενημερωθεί για την άφιξη του Instagram στο λειτουργικό Windows Phone 8. Σήμερα, μαθαίνουμε πως η επίσημη εφαρμογή είναι διαθέσιμη προς download στο Windows Phone Store σε beta μορφή.

Instagram for Windows Phone 8

Κάπως βιαστικά, η ομάδα του Instagram αποφάσισε να λανσάρει μία δοκιμαστική επίσημη έκδοση για τους Windows Phone 8 χρήστες, η οποία υστερεί ακόμη σε σχέση με τις αντίστοιχες εκδόσεις για Android και iOS. Πιο συγκεκριμένα, η beta έκδοση δεν επιτρέπει τη λήψη και το ανέβασμα βίντεο, αν και επιτρέπει την προβολή του από άλλους χρήστες, δεν περιλαμβάνει ενσωματωμένη λειτουργία κάμερας αλλά παραπέμπει στην κάμερα του Windows Phone 8, και τέλος δεν επιτρέπει το tagging χρηστών σε φωτογραφίες.

Αυτά που περιέχει προς το παρόν η εφαρμογή είναι τα βασικά, δηλαδή τη λήψη και το ανέβασμα φωτογραφιών, τη χρήση φίλτρων και τις υπόλοιπες social λειτουργίες για αλληλεπίδραση με τους χρήστες.

Η ομάδα του Instagram έχει ακόμη αρκετή δουλειά στην πλατφόρμα του Windows Phone, ώστε να ξεπεράσει τη δοκιμαστική έκδοση και να λανσάρει ένα τελικό και σταθερό προϊόν, αντάξιο των αντίστοιχων υπολοίπων στα άλλα λειτουργικά. Όπως και να έχει όμως, οι χρήστες την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό!

Instagram for Windows Phone 8

Instagram for Windows Phone 8

Instagram for Windows Phone 8

Instagram for Windows Phone 8

Πηγές: Mashable, Instagram Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑