Digital Days | Σεμινάριο Social Media in business: Community management

Ημ/νία: 8 Νοεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Κάθε Δευτέρα, στο κατάστημα Public του Συντάγματος διοργανώνονται οι εκδηλώσεις με ονομασία Digital Days, έχοντας κάθε φορά και ξεχωριστό θέμα. Αυτή τη Δευτέρα 11/11, το θέμα του Digital Days είναι το «Social media in business: Community management – Αναπτύσσοντας τη σχέση με τον πελάτη», έχοντας – δυστυχώς για σένα – όλες τις θέσεις κλεισμένες.

digital days social media in business

Το Social Media Life θα έχει παρουσία στο σεμινάριο, όπου θα μιλήσουν οι Δημήτρης Χαζάπης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Πέτρος Κηπουρόπουλος, Γιάννης Τριανταφύλλου και Παναγιώτης Καζάνης, και θα σου μεταδώσει τα σημαντικότερα από τα όσα ειπωθούν.

Σε ενημερώνω πως το θέμα των Digital Days αφορά και πάλι τα Social Media τη Δευτέρα 02/12, με θέμα «Social media: Case studies, tools, campaigns». Μπορείς, λοιπόν, από τώρα να κλείσεις τη θέση σου για να το παρακολουθήσεις. Τιμή εισιτηρίου είναι τα 5 ευρώ και η ώρα έναρξης είναι 19:00.

Βρες όλα τα σεμινάρια των Digital Days εδώ.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑