Foursquare | Οι διαφημίσεις διαθέσιμες για όλες τις επιχειρήσεις

Ημ/νία: 15 Οκτωβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μέσα στο καλοκαίρι, το Foursquare είχε διαθέσει τη δυνατότητα δημιουργίας διαφημίσεων σε μερικές χιλιάδες επιχειρήσεις. Σήμερα, μαθαίνουμε πως η δημιουργία διαφημίσεων είναι εφικτή για όλες τις επιχειρήσεις!

foursquare ads

Για όσες επιχειρήσεις συμμετέχουν ήδη στο Foursquare έχοντας δημιουργήσει την τοποθεσία τους, μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα των διαφημίσεων και να δημιουργήσουν τη δική τους διαφήμιση. Αρκεί να επιλέξουν μία φωτογραφία και είδος διαφήμισης ανάμεσα σε προώθηση ενός tip το οποίο έχει αφήσει πελάτης και σε προώθηση κάποιας προσφοράς. Τέλος, θα πρέπει να ορίσουν ένα μηνιαίο budget για τη διαφήμιση.

foursquare ads dashboard

Το Foursquare προσφέρει επίσης και στατιστικά για τις διαφημίσεις τις οποίες τρέχουν οι επιχειρήσεις, όπως πόσοι χρήστες είδαν μία διαφήμιση, πόσοι την πάτησαν και πόσοι τελικά έφτασαν στη σελίδα καταστήματος μιας επιχείρησης, ώστε οι επιχειρήσεις να γνωρίζουν ακριβώς πώς ξοδεύεται το budget τους. Μερικά πετυχημένα παραδείγματα επιχειρήσεων οι οποίες δοκίμασαν τη διαφήμιση, είναι των Barcade, Bronx Beer Hall και Sky Room.

Πηγή: Foursquare Blog

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑