Foursquare: Διαφημίσεις για μερικές ακόμη χιλιάδες τοπικές επιχειρήσεις

Ημ/νία: 25 Ιουλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Foursquare αποφάσισε να λανσάρει ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα διαφημίσεων σε μερικές χιλιάδες τοπικές επιχειρήσεις. Όχι, το πρόγραμμα αυτό δεν έχει σχέση με τις διαφημίσεις μετά από check-in του χρήστη, αλλά με τα αποτελέσματα μιας αναζήτησης.

foursquare self-serve ads

Όπως μπορείς να δεις και στην παραπάνω εικόνα, η επί πληρωμή διαφήμιση εμφανίζεται πρώτη, σε ξεχωριστό πλαίσιο και με την ένδειξη «Promoted». Ο διαφημιστής πληρώνει στο Foursquare το απαραίτητο ποσό, μονάχα αν ο χρήστης πατήσει και ανοίξει τη διαφήμιση, δε χρεώνεται για την προβολή. Για την προβολή των διαφημίσεων χρησιμοποιούνται οι ίδιοι μαθηματικοί αλγόριθμοι οι οποίοι προσφέρουν τα συνιστώμενα αποτελέσματα στην καρτέλα Explore.

Μέσα από έρευνα του comScore, έχει διαπιστωθεί πως το 78% των χρηστών οι οποίοι αναζητούν τοπικά μέσω μιας κινητής συσκευής, προχωρούν ύστερα σε αγορά. Εντυπωσιακό νούμερο για τους διαφημιστές.

Αν διαθέτεις τοπική επιχείρηση στο Foursquare, τότε μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου για να είσαι από τις πρώτες επιχειρήσεις οι οποίες θα κάνουν χρήση του διαφημιστικού πακέτου. Πώς; Αρκεί να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας (ο σύνδεσμος έπαψε να ισχύει).

Πηγή: Foursquare Blog

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑