Wattpad: Μία social κοινότητα γύρω από ιστορίες και βιβλία

Ημ/νία: 4 Οκτωβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Αν αγαπάς τις ιστορίες, τα βιβλία, γενικότερα τη λογοτεχνία, τότε στο Wattpad θα βρεις τη social κοινότητα που επιθυμείς. Ουσιαστικά πρόκειται για μία πλατφόρμα, όπου οι χρήστες έχουν τα προφίλ τους και παίζουν το ρόλο είτε του συγγραφέα, είτε του αναγνώστη, είτε και των δύο.

wattpad

Οι συγγραφείς μπορούν και ανεβάζουν τις ιστορίες τους, κερδίζουν θαυμαστές και δέχονται το feedback των αναγνωστών σχετικά με τις ιστορίες τους. Από την άλλη, οι αναγνώστες μπορούν και σχολιάζουν, ακολουθούν συγγραφείς και αλληλεπιδρούν με έργα είτε σχολιάζοντας τα, είτε προτείνοντας τη συνέχεια τους, είτε δημιουργώντας δικές τους ιστορίες ως συνέχεια αυτών.

Στο Wattpad θα βρεις δωρεάν ιστορίες για να διαβάσεις. Κάθε δευτερόλεπτο ανεβαίνει και μία ιστορία, η οποία μπορεί να προέρχεται από 200 χώρες και να είναι γραμμένη σε 30 γλώσσες. Επίσης, το site υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα για όσους δε γνωρίζουν αγγλικά, αν και οι περισσότερες ιστορίες είναι στην αγγλική γλώσσα.

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑