Smule Nation: Η μουσική αποτελεί από μόνη της Κοινωνικό Δίκτυο

Ημ/νία: 3 Οκτωβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η εταιρία Smule έχει κυκλοφορήσει κάποιες αρκετά δημοφιλείς μουσικές εφαρμογές, όπως για παράδειγμα τις Sing! Karaoke, Guitar, Ocarina, Magic Piano και I Am T-Pain. Μέσω των εφαρμογών χρήστες από όλο τον κόσμο μπορούσαν να συνεργαστούν και να τραγουδήσουν ή να παίξουν μουσική παρέα. Μη σου φαίνεται περίεργο πως υπάρχουν μπάντες, των οποίων τα μέλη δεν έχουν συναντηθεί ποτέ από κοντά.

smule nation

Αφού, λοιπόν, οι εφαρμογές τα πηγαίνουν καλά, το Smule αποφάσισε να δημιουργήσει και Κοινωνικό Δίκτυο με την ονομασία Smule Nation, στο οποίο θα αναδεικνύονται τα καλά μουσικά κομμάτια και οι δημιουργοί τους. Οι χρήστες έχουν το δικό τους προφίλ και μπορούν να αλληλεπιδρούν ο ένας με τον άλλον.

Συνολικά το Smule έχει πάνω από 125 εκατομμύρια χρήστες, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει πάνω από 1 δις μουσικών κομματιών. Για να καταλάβεις περισσότερο τους αριθμούς, οι χρήστες της εφαρμογής Sing! Karaoke δημιουργούν πάνω από 20.000 μουσικά κομμάτια κάθε ώρα και οι χρήστες της εφαρμογής Magic Piano πάνω από 50.000 μουσικά κομμάτια κάθε ώρα.

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑