Spotify: Η καινούρια μουσική υπηρεσία streaming

Ημ/νία: 28 Σεπτεμβρίου 2013 | by Βασίλειος Α. Γκόγκογλου

0

Μία νέα υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης και μουσικής ακρόασης, το Spotify, είναι ήδη διαθέσιμο εδώ και λίγες μέρες και στην Ελλάδα! Σε συνεργασία με την Cosmote οι χρήστες κινητών τηλεφώνων θα έχουν σύντομα δωρεάν πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια και καλλιτέχνες.

spotify

Χιλιάδες τραγουδιστές από όλον τον κόσμο δημιουργούν το δικό τους προφίλ στο Spotify το οποίο οι χρήστες μπορούν να ακολουθήσουν. Υπάρχει η δυνατότητα να ακούνε μέχρι και τις playlist που οι ίδιοι καλλιτέχνες δημιούργησαν και αποτελούν τις προσωπικές τους επιλογές.

Στα πλεονεκτήματα του Spotify, εκτός από τη δωρεάν χρήση του, για το πρώτο τουλάχιστον διάστημα, συγκαταλέγονται επίσης η κορυφαία ποιότητα του ήχου (320 Kbps) και η πληθώρα των μουσικών τραγουδιών (20 εκατομμύρια).

Τέλος, η χρήση του είναι απλή, αφού συνδέεται και με άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter) και έτσι οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται τα αγαπημένα τους κομμάτια και με τους φίλους τους.

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Για τους φίλους μου είμαι "κομπιουτεράκιας", για την οικογένεια "πάντα πολυάσχολος", εγώ δηλώνω απλά e^ipi+1=0. Τα social media είναι ο δικός μου κόσμος κι εκεί θα βρισκόμαστε στο εξής.



Πήγαινε με πάνω ↑