YouTube: Σύντομα με offline προβολή βίντεο στις κινητές συσκευές

Ημ/νία: 18 Σεπτεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Με ανακοίνωση του, το YouTube μας προετοίμασε για μία νέα λειτουργία στις κινητές συσκευές. Αυτή, θα επιτρέπει την προβολή βίντεο όταν δεν υπάρχει διαθέσιμη σύνδεση ίντερνετ, δηλαδή offline, για σύντομη χρονική περίοδο. Αν και δε δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, εκτός από το ότι η νέα λειτουργία θα κάνει την εμφάνιση της το Νοέμβριο, το site AllThingsD αναφέρει πως οι χρήστες θα αποκτήσουν τη δυνατότητα για αποθήκευση βίντεο και προβολή εντός 48 ωρών, μέσω των εφαρμογών YouTube για κινητές συσκευές.

youtube wins technical emmy awardΗ κίνηση αυτή θέλει να επιτρέψει στους χρήστες τη δυνατότητα για προβολή βίντεο στις μετακινήσεις τους, όπως για παράδειγμα στο αυτοκίνητο (όταν δεν οδηγούν φυσικά) ή στο λεωφορείο ή στο τρένο κ.ο.κ. Το YouTube συνεχίζει να δίνει έμφαση στις κινητές συσκευές, όπως έκανε και με το τελευταίο update με την ταυτόχρονη πλοήγηση και αναπαραγωγή βίντεο για Android και iOS.

Πηγή: YouTube Creator Blog

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑