Google+: Προσεχώς μετάφραση σε δημοσιεύσεις και σχόλια

Ημ/νία: 20 Αυγούστου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Όταν κατέχεις μία υπηρεσία για μετάφραση όπως το Google Translate, γιατί να μην την ενσωματώσεις στο Κοινωνικό σου Δίκτυο; Αυτό αποφάσισε να κάνει η Google, προσθέτοντας τη δυνατότητα για μετάφραση του κειμένου των δημοσιεύσεων και των σχολίων αυτών στο Google+. Κάπως έτσι, η επικοινωνία γίνεται ακόμη πιο εύκολη και ο καθένας μπορεί να επικοινωνεί με τους άλλους μιλώντας στη δική του γλώσσα.

Google Plus translate posts and comments

Η λειτουργία της μετάφρασης, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει να εμφανίζεται σιγά σιγά σε όλους τους λογαριασμούς, θα βρίσκεται κάτω από το κείμενο κάθε δημοσίευσης. Ο χρήστης μπορεί να δει ποια γλώσσα έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί στις ρυθμίσεις του Google λογαριασμού του, καθώς μετάφραση θα προτείνεται για τις υπόλοιπες γλώσσες.

Προς το παρόν, η λειτουργία της μετάφρασης θα είναι διαθέσιμη στη web έκδοση του Google+ και λογικά αναμένουμε να ενσωματωθεί και στις mobile εφαρμογές για Android και iOS.

Πηγή: Ed Chi on Google+

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑