Facebook Marketing: 100 πράγματα που κάθε marketer πρέπει να γνωρίζει [Infographic]

Ημ/νία: 19 Αυγούστου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Κανείς δεν αμφισβητεί τη δύναμη του Facebook στον τομέα των Κοινωνικών Δικτύων. Είναι τόσο μεγάλη, που είναι φυσικό επακόλουθο τα διάφορα Brands να το χρησιμοποιούν για Marketing ενέργειες. Είναι η πρώτη επιλογή για κάθε marketer να επενδύσει στο Facebook Marketing.

Οι γνώσεις γύρω από το Facebook, τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί, τα διάφορα πετυχημένα case studies, δε σταματούν ποτέ. Καθημερινά, ένας marketer μαθαίνει και από κάτι καινούριο. Για παράδειγμα, γνώριζες πως ο όρος «Facebook» είναι ο πιο αναζητήσιμος όρος σε όλο τον κόσμο; Ότι ένας στους πέντε το ελέγχει πάνω από μία φορά μέσα σε μία μέρα; Ότι το 57% των χρηστών είναι γυναίκες; Ότι είναι διαθέσιμο σε 70 διαφορετικές γλώσσες;

Στο παρακάτω Infographic θα βρεις πληροφορίες για 100 στατιστικά του Facebook. Δες το Infographic που ακολουθεί κάνοντας κλικ σε αυτό. Θα μεταφερθείς σε νέα καρτέλα.

facebook marketing - 100 things you need to know for 2013

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑