Αγαπάς τη μπύρα; Πάρε μέρος στον Instagram διαγωνισμό #LoveBeerGR

Ημ/νία: 9 Αυγούστου 2013 | by Πέτρος Κηπουρόπουλος

0

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια ύπαρξης και μέσα στα πλαίσια του εορτασμού βρέθηκε και ένας social διαγωνισμός! Πιο συγκεκριμένα, ένας διαγωνισμός στο Instagram για όσους αγαπούν τη μπύρα, με τις φωτογραφίες και το hashtag #LoveBeerGR να έχουν πάρει φωτιά!

Instagram LoveBeerGR contest

Αν είσαι κι εσύ λάτρης της μπύρας ή απλώς δεν ξέρεις πως να περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου, μπορείς να τραβήξεις μία ή περισσότερες φωτογραφίες οι οποίες να έχουν έμμεση ή άμεση σχέση με τη μπίρα και να τις ανεβάσεις στο Instagram με το hashtag #LoveBeerGR να βρίσκεται στην περιγραφή της κάθε φωτογραφίας, έτσι ώστε να τις εντοπίσει η κριτική επιτροπή.

Οι Μαίρη Συνατσάκη, Ελένη Στασινοπούλου, Αμαλία Τριφύλλη, Θοδωρής Γεωργακόπουλος και Βαγγέλης Πατεράκης, θα κρίνουν τις φωτογραφίες με αισθητικά – καλλιτεχνικά κριτήρια και θα επιλέξουν τις 30 επικρατέστερες, οι οποίες θα εκτεθούν στον πολυχώρο BIOS στα τέλη του Σεπτέμβρη. Εκεί, ο κόσμος θα κρίνει τους 3 τελικούς νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν ένα iPhone 5, μία φωτογραφική μηχανή Samsung GALAXY Camera EK-GC100και ένα ψυγείο γεμάτο μπίρες.

Μπορείς να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό με όσες συμμετοχές θες, έως και τις 30 Αυγούστου. Αυτή τη στιγμή, οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 660 και παρακάτω θα βρεις μερικές από αυτές που μας άρεσαν.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Ζει και αναπνέει για τα videogames. Ξεκινά να παίξει και μετά από «ένα τεταρτάκι» συνειδητοποιεί ότι έχουν περάσει τρεις ώρες. Προτιμά τα RPG, τα sports και τα action γενικώς, θα τον βρεις στάνταρ σε κάποιο social network.



Πήγαινε με πάνω ↑