Facebook: Το Cover Feed είναι πλέον διαθέσιμο στην Android εφαρμογή

Ημ/νία: 3 Αυγούστου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μία από τις σημαντικότερες λειτουργίες του Facebook Home, το Cover Feed, η δυνατότητα δηλαδή του χρήστη να μπορεί να διαβάζει δημοσιεύσεις και να βλέπει φωτογραφίες στο Facebook μέσα από την οθόνη κλειδώματος του Android smartphone του, έρχεται στην κύρια εφαρμογή του Facebook για Android.

Facebook cover feed

Δε γνωρίζω αν η ομάδα του Κοινωνικού Δικτύου τρελάθηκε, αφού η κίνηση αυτή αχρηστεύει ακόμη περισσότερη την εφαρμογή Facebook Home. Δύο από τα τρία χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι διαθέσιμα και εκτός αυτής. Πρώτο χαρακτηριστικό είναι το Chat Heads, το οποίο είναι προσβάσιμο μέσω της εφαρμογής Facebook Messenger και τώρα το Cover Feed. Αυτό που απέμεινε στο Home είναι το χαρακτηριστικό του Android launcher.

Φαίνεται πως το Home δεν ανταπέδωσε όσο περίμεναν στο Facebook, γι’αυτό και μεταφέρουν τις σημαντικότερες λειτουργίες του στην κύρια εφαρμογή. Το Cover Feed μπορεί να μη χρειάζεται πλέον το Home, όμως είναι αυτό δε σημαίνει πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις Android συσκευές. Συμβατές είναι οι εξής συσκευές: Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy Note II, Nexus 4, HTC One X, HTC One X+ και HTC One.

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑