Στο America’s Got Talent show οι τηλεθεατές ψηφίζουν και μέσω Twitter

Ημ/νία: 27 Ιουλίου 2013 | by Πέτρος Κηπουρόπουλος

0

Το America’s Got Talent, το οποίο διανύει την 8η σεζόν στην αμερικάνικη τηλεόραση, είναι το πρώτο διαγωνιστικό reality show το οποίο κάνει χρήση του Twitter και δίνει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να ψηφίζουν δωρεάν μέσω ενός Κοινωνικού Δικτύου. Twitter και τηλεόραση συνεργάζονται για άλλη μια φορά.

twitter vote for Americas Got Talent show

Ο ντόρος που δημιουργήθηκε από τις ψήφους των χρηστών, επέφερε επιπλέον σχόλια στο Twitter και τελικά το show μόνο κέρδος είδε από την ενέργεια αυτή. Η ψηφοφορία ήταν απλή υπόθεση για τους χρήστες, αφού το μόνο που χρειαζόταν ήταν η χρήση του hashtag #voteAGT, ακολουθούμενο από το όνομα του διαγωνιζόμενου τον οποίο οι τηλεθεατές ήθελαν να παραμείνει στο show.

Οι υπενθυμίσεις κατά τη διάρκεια του show ήταν αρκετές και πραγματοποιούνταν μετά από κάθε παράσταση ενός διαγωνιζομένου. Το αποτέλεσμα της online ψηφοφορίας μέσω Twitter, ήταν να υπάρξουν 8 φορές περισσότερα tweets για το show σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα και το επεισόδιο το οποίο παίχτηκε. Πιο συγκεκριμένα, περισσότερα από 117.000 tweets δημιουργήθηκαν τη βραδιά του show.

Πηγή: Twitter Blog

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Ζει και αναπνέει για τα videogames. Ξεκινά να παίξει και μετά από «ένα τεταρτάκι» συνειδητοποιεί ότι έχουν περάσει τρεις ώρες. Προτιμά τα RPG, τα sports και τα action γενικώς, θα τον βρεις στάνταρ σε κάποιο social network.



Πήγαινε με πάνω ↑