YouTube: Είσαι geek; Γιόρτασε το από 4 έως 10 Αυγούστου!

Ημ/νία: 25 Ιουλίου 2013 | by Πέτρος Κηπουρόπουλος

0

Αν είσαι τρελαμένος με σειρές όπως οι Game of Thrones και The Big Bang Theory, καθώς και με ταινίες όπως οι Harry Potter και The Avengers, τότε πιθανότατα είσαι ένας geek! Ο ορισμός δεν είναι ξεκάθαρος. Σήμερα, geek δεν είναι απλά μία λέξη η οποία προσδίδει χαρακτηριστικά σε έναν άνθρωπο, αλλά ένας τρόπος ζωής.

youtube geek week

Το YouTube είναι ένα μέρος όπου οι geeks μπορούν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους. Δεν είναι περίεργο που παραπάνω από τα μισά πιο δημοφιλή κανάλια (εκτός μουσικής) του YouTube έχουν περιεχόμενο το οποίο αποδίδεται στη geek κουλτούρα. Και πώς να μην το γιορτάζει αυτό το δημοφιλέστερο Κοινωνικό Δίκτυο για βίντεο;

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣYouTube: Retro εμφάνιση, αρκεί να σπάσεις τον κώδικα!

Από τις 04 έως και τις 10 Αυγούστου 2013, διοργανώνεται η geek εβδομάδα από τους Nerdist και Channel Flip. Όσοι παρακολουθήσουν την εβδομάδα αυτή, θα ανακαλύψουν περισσότερα από 100 geek κανάλια, πολλά νέα βίντεο και πρεμιέρες σειρών, καθώς και μερικά από τα καλύτερα geek βίντεο του YouTube. Κάθε μέρα θα έχει το δικό της θέμα και ένα διαφορετικό κανάλι θα φιλοξενεί το event.

Πηγή: YouTube Official Blog

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Ζει και αναπνέει για τα videogames. Ξεκινά να παίξει και μετά από «ένα τεταρτάκι» συνειδητοποιεί ότι έχουν περάσει τρεις ώρες. Προτιμά τα RPG, τα sports και τα action γενικώς, θα τον βρεις στάνταρ σε κάποιο social network.



Πήγαινε με πάνω ↑