Το startup Taykey δέχεται επιχορήγηση $6 εκ. για social διαφήμιση

Ημ/νία: 18 Ιουλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το startup Taykey φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στο χώρο της διαφήμισης και των Social Media, αφού κατάφερε και έπεισε επενδυτές να δαπανήσουν το ποσό των 6 εκατομμυρίων δολαρίων για τις ανάγκες του. Με 50 εργαζομένους σε 4 πόλεις αυτή τη στιγμή, η εταιρία Taykey σκοπεύει με τη νέα της επιχορήγηση να διπλασιάσει τους εργαζομένους της στους επόμενους 8 με 12 μήνες, εστιάζοντας σε θέσεις όπως πωλητές, μηχανικούς και διαφημιστές.

taykey starup

Αυτό που ξεχωρίζει το startup Taykey, είναι πως μπορεί και εντοπίζει σε πραγματικό χρόνο τα trends σε μεγάλα sites, blogs και κοινωνικά δίκτυα, αγοράζει χώρο για διαφημίσεις και ύστερα τοποθετεί διαφημίσεις όπως βίντεο, banners ή social διαφημίσεις για λογαριασμό των πελατών του. Τέλος, γίνεται αξιολόγηση των διαφημίσεων και δίνονται στατιστικά στοιχεία στον πελάτη.

Το startup Taykey μαζί με τη νέα επιχορήγηση φτάνει το συνολικό ποσό των 17 εκ. δολαρίων από επενδυτές. Τον τελευταίο χρόνο, τα έσοδα του Taykey τριπλασιάστηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά, με πελάτες μεγάλες εταιρίες όπως οι Dell, Sony, Unilever, Mercedes – Benz κλπ.

Πηγή: The Next Web

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑