Google+: Το +1 ξεκινά να λειτουργεί όπως και το Facebook Like

Ημ/νία: 13 Ιουλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Κάθε δημοσίευση του Google+ έχει τρεις διαθέσιμες λειτουργίες: το +1, την κοινοποίηση και τα σχόλια. Το +1 λειτουργούσε έως τώρα με τη λογική που λειτουργεί και το Facebook Like, μόνο που με νέο update που έγινε στο Κοινωνικό Δίκτυο της Google, το +1 αντέγραψε λίγο περισσότερο το Like.

Google+ +1 update

Εκτός από μετρητής μιας δημοσίευσης, το +1 πλέον θα εμφανίζεται και στην Αρχική Σελίδα σου. Επομένως, δημοσιεύσεις οι οποίες έχουν γίνει +1 από χρήστες οι οποίοι βρίσκονται στους κύκλους σου, θα εμφανίζονται στην Αρχική Σελίδα σου. Αντίστοιχα, δημοσιεύσεις δικές σου οι οποίες έχουν δεχτεί αρκετά +1 θα δημοσιεύονται στην Αρχική Σελίδα όσων σε έχουν κυκλώσει, χωρίς βέβαια το κοινό να υπερβαίνει το κοινό που έχεις ορίσει στη δημοσίευση σου. Εκτός αν οι δημοσιεύσεις σου είναι δημόσιες.

Αν θες τα +1 που κάνεις να μη διαμοιράζονται από εδώ κι εκεί, τότε μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες του Google+ και να προστατεύσεις το περιεχόμενο το οποίο σου αρέσει από τρίτα άτομα.

Πηγή: Mashable

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑