Google+: Τέλος στα παιχνίδια από 1η Ιουλίου!

Ημ/νία: 1 Ιουλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Όπως είχε ανακοινώσει η Google στις 15 Μαΐου στο συνέδριο Google I/O 2013, το Google+ σταματά την υπηρεσία του Games μετά τις 30 Ιουνίου του 2013. Εταιρίες όπως η Zynga και η Rovio, σταματούν πλέον να κυκλοφορούν παιχνίδια στο Κοινωνικό Δίκτυο της Google, το οποίο λάνσαρε τα παιχνίδια του τον Αύγουστο του 2011.

Google+ games

Η αλήθεια είναι πως τα παιχνίδια δεν κατάφεραν να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο, με αρκετά bugs και οι χρήστες δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ πραγματικά γι’αυτά. Ένας λόγος ίσως είναι επειδή όσοι μετανάστευσαν από το Facebook είχαν βαρεθεί την όλη κατάσταση με τα παιχνίδια και τις προσκλήσεις σε αυτά.

Η σελίδα στην οποία κατευθύνει η ανακοίνωση του Google+, εκτός από περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τέλος των παιχνιδιών, φέρει και αναφορά της νέας υπηρεσίας Google Play game services, η οποία ανακοινώθηκε επίσης στο Google I/O 2013. Για να δούμε μελλοντικά τι ετοιμάζει η Google…

Πηγή: Google Plus Daily

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑