Facebook: Το Lulu μεταφέρει τις «γυναικείες συζητήσεις» online!

Ημ/νία: 19 Ιουνίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Κάτι που εμείς οι άντρες δε θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε ποτέ είναι οι γυναικείες συζητήσεις περί σχέσεων. Ή αλλιώς, τα… σαλιαρίσματα. Το πρώτο φιλί, το σεξ, η προσωπικότητα, η εμφάνιση και άλλα χίλια δύο πράγματα που συζητούν οι γυναίκες γύρω από τις σχέσεις τους. Την εμπειρία αυτή θέλει να μεταφέρει online η εφαρμογή Lulu σε συνεργασία με το Facebook.

Lulu the girls app

Από εδώ και πέρα οι άντρες μπορούν να αποσυρθούν, καθώς η εφαρμογή Lulu απευθύνεται μονάχα σε γυναίκες. Τα πάντα γίνονται ανώνυμα μέσα στην εφαρμογή και οι κοριτσίστικες συζητήσεις ξεκινούν και παίρνουν… φωτιά!

Μία χρήστης λοιπόν, μπορεί και αναγνωρίζει μία σχέση της με έναν άντρα (φιλική ή κάτι.. παραπάνω) και ύστερα τον βαθμολογεί αναλόγως, βάσει διάφορων κριτηρίων. Επίσης, μπορεί να βαθμολογήσει και έναν άγνωστο άντρα αντικειμενικά, σε παράγοντες τους οποίους ίσως θα μπορούσε να διακρίνει ή να μαντέψει από μία φωτογραφία. Είπαμε, τα πάντα ανώνυμα.

Τέλος, μία χρήστης μπορεί να ανακαλύψει άντρες βάσει της τοποθεσίας της και να ρωτήσει τον The Dude, το μοναδικό λογικά άντρα με πρόσβαση στην εφαρμογή, η θέση του οποίου είναι να απαντά στα ερωτήματα των γυναικών (τι θα ακούει άραγε).

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν σε Android και iOS και να μου πείτε και την άποψη σας γι’αυτή, καθώς εγώ δεν έχω πρόσβαση. 😉

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑