Google+: Συγχρονισμός ειδοποιήσεων σε όλες τις συσκευές

Ημ/νία: 17 Ιουνίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μία νέα και πολύ πρακτική λειτουργία ανακοίνωσε ο Balaji Srinivasan, εργαζόμενος της Google, για τις ειδοποιήσεις στο Google+. Αρχικά, το εικονίδιο των ειδοποιήσεων αλλάζει και μεταμορφώνεται σε καμπάνα, η οποία ειδοποιεί αν ο χρήστης έχει αδιάβαστε ειδοποιήσεις ή όχι.

google plus new notifications

Επίσης, ο χρήστης πλέον δε θα μπερδεύεται με τις παλιές και νέες ειδοποιήσεις, αφού τόσο στη web έκδοση του Google+ όσο και στην Android εφαρμογή, ένα διαχωριστικό έχει κάνει την εμφάνιση του μεταξύ παλιών και νέων ειδοποιήσεων. Και το καλύτερο; Όταν ο χρήστης διαβάζει μία ειδοποίηση σε οποιαδήποτε συσκευή, τότε αυτόματα συγχρονίζονται όλες οι συσκευές και ο χρήστης δεν ξανά διαβάζει την ίδια ειδοποίηση, η οποία θεωρείται πλέον παλιά.

Οι αλλαγές αυτές σύντομα θα είναι διαθέσιμες σε όλους. Όσοι έχετε εγκατεστημένη την Android εφαρμογή του Google+, μπορείτε αυτή τη στιγμή να την ενημερώσετε στην τελευταία έκδοση. Όσον αφορά τους χρήστες με iOS λειτουργικό, σύντομα θα βγει και εκεί ενημέρωση για τις νέες ειδοποιήσεις του Google+.

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑