Pinterest: Νέα λειτουργία για αποστολή ενός Pin σε φίλο!

Ημ/νία: 17 Μαΐου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Pinterest παρουσίασε πριν λίγες ώρες μέσα από το blog τους μία πολύ σημαντική λειτουργία, την αποστολή ενός Pin σε χρήστη μέσα στο Pinterest. Οι χρήστες θα μπορούν πλέον να στέλνουν ένα Pin μέσω Facebook, Twitter, email ή κατευθείαν σε κάποιο χρήστη του Pinterest.

Pinterest send pins to friends

Για την αποφυγή spam, προϋπόθεση για αποστολή ενός Pin είναι οι δύο χρήστες να ακολουθούν ο ένας τον άλλον. Μαζί με το Pin, ο χρήστης μπορεί να προσθέσει και κάποιο προσωπικό μήνυμα. Η αποδοχή ενός Pin γίνεται από τις ειδοποιήσεις του χρήστη και αν ο χρήστης αλληλεπιδράσει με αυτό (μέσω Like, σχολίου, RePin κλπ), τότε ο αποστολέας λαμβάνει ειδοποίηση σχετικά με την αλληλεπίδραση αυτή.

Pinterest send pins to friends

Η αποστολή ενός Pin θα μπορεί να γίνεται τόσο μέσα από την εφαρμογή του Pinterest για κινητές συσκευές, όσο και από τη web έκδοση του Κοινωνικού Δικτύου. Η νέα λειτουργία αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες μέσα στις επόμενες ώρες, οπότε υπομονή.

Πηγή: Pinterest Blog

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑