Οι OTE Academy και XPLAIN σε εξειδικευμένα εργαστήρια Social Media

Ημ/νία: 13 Μαΐου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

OTE Academy και XPLAIN συνεργάζονται και προσφέρουν σε στελέχη επιχειρήσεων εξειδικευμένα εργαστήρια (workshops) με θέμα τα Social Media σε διάφορους κλάδους. Ο τίτλος των εργαστηρίων είναι «From Social Media to Social Business».

social media business

Το πρώτο εργαστήριο αφορά την αγορά των Fast Moving Consumer Goods (FMCG) και θα ξεκινήσει στις 28 Μαΐου, ενώ το δεύτερο αφορά τους επαγγελματίες της αγοράς αυτοκινήτου και θα ξεκινήσει στις 25 Ιουνίου. Τα εργαστήρια διεξάγονται στο εκπαιδευτικό κέντρο της ΟΤΕAcademy στο Μαρούσι Αττικής.

Τα εργαστήρια εστιάζουν κυρίως σε πρακτική γνώση και λιγότερο σε θεωρητικές πληροφορίες. Στόχος είναι οι συμμετέχοντες, μέσα από εξειδικευμένα case studies και πρακτικές συμβουλές που δοκιμασμένα δουλεύουν για περισσότερα από 100 Brands σε 8 χώρες, να αποκομίσουν ιδέες και εφόδια για να μπορούν να δρομολογήσουν σωστά τη συνολική Social Media στρατηγική της εταιρείας ή του προϊόντος τους.

Για περισσότερα, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Facebook σελίδα των εργαστηρίων, μέσω της οποίας μπορείτε να δηλώσετε και συμμετοχή στα εργαστήρια.

Πηγή: XBLOG

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑