Google+: Το Hangouts on Air λαμβάνει 4 πολύ σημαντικές βελτιώσεις

Ημ/νία: 9 Μαΐου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Google+ ποντάρει πολλά στη λειτουργία του Hangouts on Air, καθώς είναι κάτι το μοναδικό και δεν το βρίσκει κανείς σε άλλο Κοινωνικό Δίκτυο. Ένα πολύ δυνατό «όπλο» λοιπόν, το οποίο δέχεται τέσσερις πολύ σημαντικές βελτιώσεις.

google plus hangouts on air

Έως τώρα, αν ένας χρήστης αργούσε να εισέλθει σε ένα Hangout on Air έπρεπε να περιμένει έως ότου αυτό τελειώσει για να το παρακολουθήσει. Αυτό πλέον άλλαξε, αφού ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει ένα Hangout on Air από την αρχή, ακόμη κι όταν αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη. Επίσης, όταν ένα Hangout on Air τελειώσει, ο χρήστης δε χρειάζεται να περιμένει για να το παρακολουθήσει στο YouTube, αφού το βίντεο είναι άμεσα προσβάσιμο μετά το τέλος.

Όσον αφορά τις κινητές συσκευές, η ποιότητα των Hangouts on Air υστερούσε σημαντικά σε σχέση με αυτή σε υπολογιστή, πράγμα που άλλαξε καθώς η ποιότητα του βίντεο βελτιώθηκε αισθητά.

Τέλος, αν έχετε εισέλθει σε ένα Hangout on Air πριν αυτό ξεκινήσει, τότε δε χρειάζεται πλέον να κάνετε ανανέωση της σελίδας για να το δείτε όταν αυτό ξεκινήσει. Το βίντεο θα ξεκινά αυτόματα.

Πηγή: Google Plus Daily

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑