Pinterest: Παρουσιάζει μία σειρά από νέες βελτιώσεις στη νέα του εμφάνιση

Ημ/νία: 26 Απριλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Περίπου ένα μήνα πριν, το Pinterest παρουσίασε τη νέα του εμφάνιση. Τώρα, η ομάδα του Κοινωνικού Δικτύου αποφάσισε να επαναφέρει λειτουργίες της παλαιάς εμφάνισης και να βελτιώσει μερικές υπάρχουσες.

Ας ξεκινήσουμε αρχικά με το τι επανέφερε το Pinterest.

Pinterest improvements

Κάθε φορά που ένας χρήστης δημιουργεί ένα νέο Pin ή κάνει RePin, τότε πάνω δεξιά εμφανίζεται η επιλογή See it now για άμεση επίσκεψη στο Pin.

Pinterest improvements

Κάθε Pin θα συνοδεύεται μαζί με το χρήστη από τον οποίο προέρχεται το Pin. Με τον τρόπο αυτό ο χρήστης θα μπορεί να δει κι άλλα Pins του χρήστη τα οποία μπορεί να τον ενδιαφέρουν.

Pinterest improvements

Στη νέα εμφάνιση επιστρέφουν και οι αναφορές (mentions) των χρηστών. Αν θέλετε να αναφέρετε κάποιον χρήστη, αρκεί να πατήσετε το @ και στη συνέχεια το όνομα του.

Pinterest improvements

Μπορείτε πατώντας την επιλογή Find Friends να βρείτε φίλους σας από Facebook και Twitter στο Pinterest και να τους ακολουθήσετε.

Συνεχίζουμε με βελτιώσεις που έκανε το Pinterest σε υπάρχουσες λειτουργίες της νέας του εμφάνισης.

Pinterest improvements

Περισσότερες ειδοποιήσεις για το χρήστη. Η πρόσφατη δραστηριότητα βρίσκεται πλέον στο πάνω δεξί μέρος και περιέχει ειδοποιήσεις σχετικά με άλλους χρήστες οι οποίοι ακολουθούν το χρήστη, RePins, Likes, σχόλια και αναφορές (mentions).

Pinterest improvements

Βελτιωμένη αναζήτηση. Όπως βλέπετε και στην παραπάνω εικόνα, πλέον κατά τη διάρκεια της πληκτρολόγησης στην αναζήτηση θα προτείνονται άλλοι χρήστες και πιθανοί συνδυασμοί λέξεων για αναζήτηση.

Οι προηγούμενες λειτουργίες θα ξεκινήσουν σιγά σιγά να εμφανίζονται στους χρήστες και μία ακόμη επιλογή θα παρουσιαστεί σύντομα. Αυτή σχετίζεται με τα νέα Pins στην αρχική σελίδα του χρήστη.

Η ομάδα του Pinterest δηλώνει πως υπάρχουν αρκετές ακόμη λειτουργίες τις οποίες σκέφτονται, πάντα με τη βοήθεια των χρηστών τους. Τέτοιες λειτουργίες είναι η τοποθέτηση των Pins με τη σειρά που επιθυμεί ο χρήστης, η δημιουργία Boards (πινάκων) μέσα σε άλλα Boards, αναζήτηση στα Pins ενός χρήστη, ειδοποίηση αν ένα Pin έχει εισαχθεί δύο φορές κλπ.

Πηγή: Pinterest Blog

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑