Το Facebook αποκτά διαδραστικές εικόνες μέσω του ThingLink

Ημ/νία: 25 Απριλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πώς θα σας φαινόταν οι εικόνες στο Facebook να ήταν διαδραστικές, έχοντας πάνω τους διάφορα εικονίδια με συνδέσμους να οδηγούν σε άλλα sites, βίντεο κλπ;

Η υπηρεσία ThingLink υπόσχεται αυτό ακριβώς. Αγγίξτε μια εικόνα και εξερευνήστε την. Δείτε ως παράδειγμα την παραπάνω εικόνα, η οποία εμφανίζει διάφορες επιλογές αν περάσετε το ποντίκι σας πάνω από αυτήν. Φοβερό ε; Τέτοιες εικόνες υποστηρίζονται πλέον και στο Facebook!

Μπορείτε κι εσείς να δημιουργήσετε τις δικές σας εικόνες με τα εικονίδια και τους συνδέσμους τους οποίους επιθυμείτε, εύκολα και δωρεάν. Αρκεί να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο ThingLink. Η κοινοποίηση μιας διαδραστικής εικόνας στο Facebook εμφανίζεται αρχικά ως προεπισκόπηση βίντεο και όταν ο χρήστης κάνει κλικ με το ποντίκι στο πλαίσιο της εικόνας, τότε ανοίγει κανονικά η εικόνα. Δείτε ένα παράδειγμα εδώ.

Μπορείτε να διαμοιραστείτε μία εικόνα του ThingLink πατώντας στο τρίτο εικονίδιο στο αριστερό μέρος της εικόνας, αφού περάσετε το ποντίκι πάνω από αυτή. Οι διαδραστικές εικόνες είναι συμβατές και με το Twitter.

Πηγή: Mashable

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑