Ετοιμαστείτε για το Plants vs. Zombies Adventures στο Facebook!

Ημ/νία: 28 Μαρτίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πολλοί από εσάς θα έχετε ήδη παίξει το δημοφιλές παιχνίδι Plants vs. Zombies και θα το έχετε αγαπήσει. Η PopCap Games, η εταιρεία πίσω από το παιχνίδι, ετοιμάζει τη beta έκδοση του Plants vs. Zombies Adventures, παιχνίδι το οποίο θα κυκλοφορήσει στο Facebook, με την τελική έκδοση να είναι διαθέσιμη αργότερα μέσα στην Άνοιξη.

Η λογική του παιχνιδιού αναμένεται να είναι η ίδια, δηλαδή ο χρήστης θα προστατεύει ένα σπίτι με τη βοήθεια των φυτών από την επίθεση των ζόμπι, έχοντας φυσικά αρκετές προσθήκες, βελτιώσεις και νέες λειτουργίες. Για παράδειγμα, δύο νέα φυτά είναι τα Beet και Aspearagus, ενώ ένα νέο ζόμπι είναι το Mad Hatter.

Η προβολή του παιχνιδιού θα είναι τρισδιάστατη (3D) και θα υπάρχουν αρκετοί δρόμοι για τα ζόμπι ώστε να φτάσουν στην πόρτα του σπιτιού στο οποίο επιτίθενται. Οι χρήστες θα χρειαστεί να χτίζουν νέα σπίτια και σπόρους φυτών για να ανακαλύπτουν νέα φυτά, κάνοντας τον τρόπο του παιχνιδιού να διαφέρει λίγο από τον αρχικό. Η αποστολή δώρων σε άλλους χρήστες του Facebook θα είναι διαθέσιμη και οι χρήστες θα μπορούν να στέλνουν επιθέσεις ζόμπι σε πόλεις άλλων χρηστών.

Το παιχνίδι χρειάστηκε να δημιουργηθεί συνολικά 11 φορές, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και η όλη υλοποίηση πήρε πάνω από ένα χρόνο. Αυτή τη στιγμή το παιχνίδι δοκιμάζεται από μία ομάδα 40 χρηστών και σύντομα, αν όλα πάνε καλά, θα το δούμε να γίνεται διαθέσιμο σε όλους.

Πηγή: Inside Social Games

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑