Προσοχή: Μην εμπιστεύεσαι όλες τις εικόνες με tweet που βλέπεις

Ημ/νία: 23 Μαρτίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πολλές φορές μια εικόνα είναι πιο πιθανό να σε πείσει από ένα κείμενο. Έτσι λοιπόν, αν δεις και μια εικόνα με ένα συγκεκριμένο tweet λογικά θα πιστέψεις πως είναι αληθινή. Και με το δίκιο σου. Υπάρχει όμως μία συγκεκριμένη υπηρεσία η οποία θα σου αλλάξει τη γνώμη από εδώ και στο εξής.

Το Facebook και το Google+ συγχωνεύονται και προκύπτει το Facebook+! Ή μάλλον… όχι; Το παραπάνω tweet από τον επίσημο λογαριασμό του Facebook στο Twitter, θα μπορούσε εύκολα να σε ξεγελάσει. Φυσικά, δεν είναι αληθινό και προέρχεται από την υπηρεσία Lemme Tweet That For You.

Τι κάνει λοιπόν η συγκεκριμένη υπηρεσία; Σου επιτρέπει να επιλέξεις ένα οποιοδήποτε username από το Twitter, ύστερα να γράψεις το περιεχόμενο του tweet που θες, να επιλέξεις πόσα retweets και favorites έχουν γίνει και τέλος να επιλέξεις το χρόνο δημοσίευσης του tweet. Φτιάχνεις το tweet όπως το θες και ύστερα δημιουργείται η εικόνα του tweet, την οποία και μπορείς να δημοσιεύσεις στο Twitter ή οπουδήποτε αλλού θες.

Πηγή: AllTwitter

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑