Δύο κορίτσια, 1 εκ. Likes στο Facebook και ένα κουτάβι ως έπαθλο!

Ημ/νία: 16 Ιανουαρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Δύο νέα κορίτσια αποφάσισαν να κάνουν χρήση του Facebook για να κερδίσουν ένα στοίχημα απέναντι στον πατέρα τους. Το στοίχημα ήταν να μαζέψουν 1 εκατομμύριο Likes και οι δύο αδερφές τα κατάφεραν, δημιουργώντας μία viral καμπάνια που θα ζήλευαν αρκετοί.

Η ιστορία έχει ως εξής: Τα δύο νεαρά κορίτσια είχαν ένα σκύλο, ο οποίος πέθανε λόγω καρκίνου πριν από μερικούς μήνες. Αποφάσισαν πως τώρα ήρθε η ώρα για να αποκτήσουν ένα νέο σκύλο ως κατοικίδιο, όμως οι γονείς τους κρατούσαν αρνητική στάση. Τότε, οι δύο αδερφές πήραν από φίλους τους μια ιδέα την οποία εφάρμοσαν και οι ίδιες. Έπεισαν τον πατέρα τους να συμφωνήσει πως αν καταφέρουν να μαζέψουν 1 εκ. Likes στο Facebook, τότε εκείνος θα τους φέρει ένα κουτάβι σκύλου. Και εκείνος σίγουρος για το αποτέλεσμα, συμφώνησε.

Μάλλον ο πατέρας δε μπόρεσε να προβλέψει πως οι δύο κόρες του θα καταφέρουν μέσα σε περίπου 6 ώρες να μαζέψουν συνολικά πάνω από 1 εκ. Likes σε δύο όμοιες φωτογραφίες στη Facebook σελίδα που δημιούργησαν. Μάλιστα, η μία φωτογραφία έχει πλέον φτάσει τα 1.255.000 Likes, ξεπερνώντας το στόχο του 1.000.000 μέσα σε 8 περίπου ώρες και μαζί οι δύο φωτογραφίες ξεπέρασαν τα 2 εκ. Likes! Φυσικά, τα δύο κορίτσια δε μπόρεσαν να συγκρατήσουν τη χαρά τους και δημοσίευσαν βίντεο στη σελίδα που έχουν δημιουργήσει, με σκοπό να ευχαριστήσουν τον κόσμο του Facebook για την πολύτιμη βοήθεια του.

Μένει ακόμη να δούμε την υπόσχεση του πατέρα να πραγματοποιείται και τα πέντε συνολικά αδέρφια να δέχονται με πολλή αγάπη το νέο τους κουτάβι σε φωτογραφία στο Facebook. Πιστεύω πως ο πατέρας πήρε το μάθημα του και θα το σκεφτεί δυο φορές πριν ξανά δεχτεί ένα τέτοιο στοίχημα από τα παιδιά του.

Πηγή: Mashable

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑