Masterclass in Digital & Social Media Marketing της Knowcrunch σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ημ/νία: 20 Δεκεμβρίου 2022 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Το βραβευμένο course της Knowcrunch, διάρκειας 139 ωρών, μόλις ολοκληρώθηκε και επιστρέφει πάλι στις τάξεις με το πληρέστερο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελλάδας σε digital & social media marketing. Το τμήμα στη Θεσσαλονίκη ξεκινάει στις 16 Ιανουαρίου 2023 και το τμήμα στην Αθήνα ξεκινάει στις 11 Ιανουαρίου 2023 με εισηγητές τους καλύτερους και πιο έμπειρους επαγγελματίες της αγοράς.

Σε ποιους απευθύνεται το digital marketing course;

Το course απευθύνεται σε όσους επαγγελματίες θέλουν να μπουν στον digital marketing κόσμο ή να βρουν νέους πελάτες, σε στελέχη που θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις και την καριέρα τους ή σε φοιτητές που ψάχνουν άμεσα εργασία. Ειδικά στους ανέργους δίνει ένα πανίσχυρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς οι απόφοιτοι της Knowcrunch προτιμώνται από την αγορά εργασίας με 80%-100% απορρόφηση, ενώ οι instructors ασχολούνται με τον καθένα προσωπικά για την εξασφάλιση συνεργασιών.

Τι λένε οι απόφοιτοι για το course;

Ο Θανάσης Γεοργίοπουλος αναφέρει: «Μετά από μια 15ετή πορεία στο Marketing & Sales Management και όντας άνθρωπος ανήσυχος με τη μάθηση και την εξέλιξη, αποφάσισα να ξανακάτσω στα θρανία για να “ενημερωθώ”. Η ομάδα της Knowcrunch μου χάρισε μια εμπειρία που ίσως αποδειχθεί εμπειρία ζωής, αφού από τα μέσα του προγράμματος είχα «θυμώσει» με τον εαυτό μου που δεν είχα ενταχθεί νωρίτερα σε αυτή τη Digital ομάδα. Οι γνώσεις που σου παρέχει το diploma είναι αδιαμφησβήτητες.» Η Mariam Strieth μοιράζεται: «Είναι μια από τις πιο συμφέρουσες επενδύσεις που έκανα την τελευταία 5ετία και χαίρομαι που πήρα την απόφαση, παρά το πολύ φορτωμένο και απαιτητικό πρόγραμμα που έχω στην καθημερινότητά μου. Επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα και άρτια οργάνωση! Προτείνω το course ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να κάνει μια βουτιά στο ψηφιακό marketing.» Η Άννα Κιοσελάρη λέει: «Μία εμπειρία σταθμός, όπου αφενός άνοιξε ένα καινούριο κόσμο γνώσεων μπροστά μου και αφετέρου με έφερε σε επαφή με εξαιρετικούς επαγγελματίες & ανθρώπους του χώρου. Η φλόγα, το πάθος κι η αφοσίωση τους αποτέλεσε την μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης!»

Το course που επιλέγουν τα σημαντικότερα brands & agencies.

Βραβευμένο από 3 οργανισμούς ως η καλύτερη εκπαίδευση στο digital marketing στην Ελλάδα, το Masterclass in Digital & Social Media είναι πλήρως αναγνωρισμένο από τον επιχειρηματικό κόσμο. Πάνω από 500 brands & agencies έχουν εμπιστευτεί τη Knowcrunch για την εκπαίδευση των στελεχών τους, ενώ οι συνολικοί απόφοιτοι ξεπερνούν τους 3,000. Παράλληλα, η ομάδα των instructors αποτελείται από τα πιο ικανά στελέχη της αγοράς και είναι δίπλα σε κάθε σπουδαστή.

Γιατί στη Knowcrunch;

Η Knowcrunch είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου in-class & video-on-demand courses με έμφαση σε θέματα business, marketing & digital marketing.

Σύνοψη

Masterclass in Digital & Social Media, Athens, 139 ώρες

11 Ιανουαρίου – 31 Μαρτίου, 2023

Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, 18:00-22:00 (4 hours)

Masterclass in Digital & Social Media, Thessaloniki, 139 ώρες

16 Ιανουαρίου – 05 Απριλίου, 2023

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, 18:00-22:00 (4 hours)

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑