Η Rakuten Viber παρουσιάζει το νέο χαρακτηριστικό Create a Sticker

Ημ/νία: 25 Σεπτεμβρίου 2019 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Η Rakuten Viber είναι η μοναδική εφαρμογή που επιτρέπει τη δημιουργία αυτοκόλλητων εντός της εφαρμογής από τους ίδιους τους χρήστες. Οι χρήστες του Viber μπορούν τώρα να εντυπωσιάζουν τους φίλους τους δημιουργώντας τα δικά τους αυτοκόλλητα που είτε απεικονίζουν τους ίδιους ή αγαπημένους τους, είτε περιλαμβάνουν ατάκες, τοποθεσίες, άλλα πρόσωπα κα.

Το Viber, μία από τις κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο, παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό “Create a Sticker” (Δημιούργησε ένα Αυτοκόλλητο), που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να σχεδιάζουν και να δημιουργούν τα δικά τους προσωποποιημένα αυτοκόλλητα ή πακέτα αυτοκόλλητων. Οι χρήστες μπορούν τώρα να εκφράζουν το μήνυμά τους μέσα από τις δικές τους δημιουργίες.

Μέχρι σήμερα, το Viber έχει λανσάρει χιλιάδες πακέτα αυτοκόλλητων που οι χρήστες μοιράστηκαν μεταξύ τους περισσότερες από 30 δισεκατομμύρια φορές τον προηγούμενο χρόνο. Το Viber δίνει τώρα τη δυνατότητα στους χρήστες του να εκφράσουν ό,τι επιθυμούν με τα δικά τους αυτοκόλλητα. Οι χρήστες μπορούν για παράδειγμα να δημιουργούν αυτοκόλλητα που να απεικονίζουν τους ίδιους και τους φίλους τους, είτε τα κατοικίδια τους ή ακόμα και ένα ολοκληρωμένο πακέτο αυτοκόλλητων αφιερωμένο σε ένα επερχόμενο μεγάλο event. Οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή σας και θέλετε να το μοιραστείτε με φίλους, μπορείτε τώρα να το αποτυπώσετε δημιουργικά σε ένα αυτοκόλλητο και να το στείλετε στις επαφές σας.

Οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργούν έως και 24 αυτοκόλλητα ανά πακέτο με τις εξής διαδικασίες:

  1. Aπό το μενού Sticker creator (Δημιουργία Αυτοκόλλητων) στο Sticker Market (Aγορά Αυτοκόλλητων).
  2. Από το sticker menu μέσα σε μια οποιαδήποτε συνομιλία.
  3. Τραβώντας μια φωτογραφία και σχηματοποιώντας την άμεσα σε μορφή αυτοκόλλητου.

Το νέο χαρακτηριστικό Sticker Creator δίνει στους χρήστες τις εξής δυνατότητες:

  • Σχηματοποίηση των αυτοκόλλητων: Οι χρήστες μπορούν να μετακινήσουν τη φωτογραφία και να περιστρέψουν ή να μεγεθύνουν μια συγκεκριμένη λεπτομέρεια στην οποία θέλουν δώσουν έμφαση. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο “μαγικό ραβδί” για να αφαιρέσουν το φόντο της φωτογραφίας.
  • Διακόσμηση των αυτοκόλλητων: Μόλις ορίσετε το σχήμα, διακοσμήστε τα αυτοκόλλητά σας με doodles, κείμενο, άλλα αυτοκόλλητα ή emojis για να τα κάνετε μοναδικά!

Οι χρήστες, ως δημιουργοί των δικών τους αυτοκόλλητων, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αν άλλοι χρήστες του Viber θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα αυτοκόλλητά τους, επισημαίνοντας το πακέτο αυτοκόλλητων ως δημόσιο ή ιδιωτικό. Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν αναφορά σε δημόσια πακέτα, σε περίπτωση που αυτά παραβιάζουν τους όρους του Viber.

Η δημιουργία αυτοκόλλητων στο Viber είναι διαθέσιμη για Android στο Google Play Store, και πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη για IOS και για το Viber Desktop.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑