8ο Συνέδριο e-Business & Social Media World

Ημ/νία: 19 Ιουλίου 2019 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Η αγορά των Social Media αυξάνεται δυναμικά τα τελευταία χρόνια και ρίχνει όλο και περισσότερες γέφυρες στο e-commerce, αφού οι περισσότεροι χρήστες πραγματοποιούν πλέον αγορές μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Τι είναι ωστόσο αυτό που διασυνδέει και σε κάποιο βαθμό ενοποιεί τους δύο «κόσμους»; Μα φυσικά η δύναμη του cross-channel, της ενιαίας δηλαδή εμπειρίας που πρέπει να απολαμβάνει ο χρήστης ανεξάρτητα από το φυσικό ή ψηφιακό κανάλι αγορών ή οποιοδήποτε άλλο σημείο επαφής και αλληλεπίδρασης με το brand (social media κ.α.)

Η δυναμική και απαιτητική αγορά στο e-business και φυσικά στα Social Media & το Digital Marketing, χρειάζεται επαγγελματίες που είναι σε θέση να κατανοήσουν, να αξιοποιήσουν και τέλος να διαχειριστούν τα brand με επιτυχία, παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις και χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά τα πλέον εξελιγμένα τεχνολογικά εργαλεία, προκειμένου να φέρουν όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στην επιχείρηση.

Στο 8ο e- Business & Social Media World θα κοιτάξουμε πέρα από τις άψογες εμφανισιακά και λειτουργικά ιστοσελίδες. Θα εστιάσουμε στην omni-channel διαδραστική εμπειρία των χρηστών, ανεξάρτητα από το κανάλι ή τη συσκευή αλλά και στο προσωπικό engagement, εκεί που το cross-channel κάνει τη διαφορά!

Η ίδια ανάγκη ανάλογης εμπειρίας υπάρχει φυσικά και στο Digital Marketing, αφού και εκεί η αίσθηση που πρέπει να αποκομίζουν οι χρήστες επιβάλλεται να είναι ενιαία και παράλληλα εξατομικευμένη, προκειμένου να «κεντρίσει» το ενδιαφέρον των personas στις οποίες απευθύνεται.

Και βέβαια θα αναλύσουμε τις τάσεις και θα μιλήσουμε για «καυτά» θέματα όπως: Customer Experience, Customer Satisfaction, Conversion, Payments, Security, Performance, Logistics, E-mail marketing, Mobility, SEO / SEA, Useful Data, Analytics, Tools κ.α.

Στην πράξη πρόκειται για δύο ξεχωριστά -από κάθε άποψη- συνέδρια, προκειμένου να εστιάσουμε σε βάθος τόσο στις απαιτήσεις του e-business όσο και σε αυτές του digital marketing. Στο τέλος, υπάρχει μία κοινή ολομέλεια η οποία επιβεβαιώνει το γεγονός οι συγκεκριμένες αγορές αλληλοσυμπληρώνονται.

Κάθε επιχείρηση, κάθε επαγγελματίας, κάθε post έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει το μελλοντικό τοπίο της Ψηφιακής Οικονομίας. Ελάτε στο 8ο e- Business & Social Media World να μάθετε πώς!

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον ΑρθρογράφοΠήγαινε με πάνω ↑