Η Athens Technology Center εντάσσεται στο πρόγραμμα Oracle Cloud Excellence Implementer

Ημ/νία: 27 Ιουνίου 2019 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Η Athens Technology Center (ATC), μέλος του προγράμματος Cloud Standard και του Oracle PartnerNetwork (OPN) σε επίπεδο Gold, ανακοίνωσε σήμερα την ένταξή της στο πρόγραμμα Oracle Cloud Excellence Implementer (CEI) και την επίτευξη του επιπέδου CEI όσον αφορά στις υλοποιήσεις Oracle Taleο Management στην Κεντροανατολική Ευρώπη. Η Oracle παρουσίασε το πρόγραμμα συνεργατών CEI στο OpenWorld του 2017 με σκοπό την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού των πελατών στο cloud. Το πρόγραμμα αναγνωρίζει και ανταμείβει συνεργάτες οι οποίοι επιδεικνύουν σταθερά εξειδίκευση, τεκμηριωμένο ιστορικό επιτυχημένων υλοποιήσεων και κορυφαία ικανοποίηση πελατών όσον αφορά στην παράδοση υψηλής ποιότητας Oracle Software as a Service (SaaS) έργων στους πελάτες.

Σύμφωνα με τη Μαρία Ματθαίου, HCM Solutions Director της ATC,Η ανάδειξή μας ως ενός από τους πρώτους συνεργάτες της Oracle επιπέδου Cloud Excellence Implementor (CEI) για την υλοποίηση λύσεων Oracle Taleo Management, αποτελεί ιδιαίτερα μεγάλη τιμή, και έρχεται ως επιστέγασμα όλων των επιτυχημένων έργων που έχουμε παραδώσει έως τώρα. Η νέα αυτή αναγνώριση συνεπάγεται παράλληλα και μεγάλη ευθύνη, καθώς τα στελέχη μας καλούνται να αποδείξουν, σε μεγαλύτερο πλέον εύρος, τη δέσμευσή μας να αξιοποιούμε την πλήρη δυναμική του Oracle Cloud, ώστε να ελαχιστοποιείται το ρίσκο της υλοποίησης και να παρέχουμε πραγματική επιχειρηματική αξία, μέσω βελτιστοποιημένων, κορυφαίων λύσεων που ανταποκρίνονται στις επιχειρηματικές και τεχνολογικές ανάγκες των πελατών μας».

Το πρόγραμμα CEI σχεδιάστηκε με σκοπό να δίνει στους πελάτες μια ξεκάθαρη, αντικειμενική και κατατοπιστική εικόνα των προσόντων των συνεργατών σχετικά με την υλοποίηση λύσεων SaaS της Oracle. Μέσα από τον Κατάλογο λύσεων του OPN, οι πελάτες μπορούν τώρα να εντοπίζουν και να επικοινωνούν με συνεργαζόμενες εταιρείες που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες του συγκεκριμένου έργου τους. Η δυνατότητα πρόσβασης σε τέτοιες πληροφορίες βοηθάει τους πελάτες να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους της υλοποίησης, να υιοθετήσουν γρήγορα νέα cloud λειτουργικότητα, καθώς και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει το Oracle Cloud.

Ο Camillo Speroni, Vice President, Worldwide Strategic Alliances, Oracle, δήλωσε: «Η Oracle έχει δεσμευτεί να υποστηρίζει τους συνεργάτες στην προσπάθεια να οδηγήσουν τους πελάτες στην επιτυχία αξιοποιώντας ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο του Oracle Cloud. Παραμένουμε δεσμευμένοι στο να παρέχουμε στους συνεργάτες την εκπαίδευση και τους πόρους που χρειάζονται για να ενισχύσουν την αφοσίωση των πελατών και να κάνουν τη μετάβαση στο cloud όσο το δυνατό πιο ομαλή και επιτυχημένη για τους πελάτες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα CEI, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.oracle.com/partners/goto/cei.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον ΑρθρογράφοΠήγαινε με πάνω ↑