KnowCrunch: videos for social media posts & ads course

Ημ/νία: 24 Μαΐου 2019 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Η KnowCrunch παρουσιάζει για πρώτη φορά το crash course Videos for social media posts & ads διάρκειας 12 ωρών, το οποίο θα ξεκινήσει στις 12 Ιουλίου2019 στην Aθήνα, με εισηγητές τους καλύτερους, έμπειρους επαγγελματίες της αγοράς, σε συνεργασία με το Deree – The American College of Greece.

Σε ποιους απευθύνεται το Videos for social media posts & advertising course ;

Το Videos for social media posts & ads απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν να δημιουργούν άριστο video content για τα social media posts και τις διαφημίσεις τους για τα προϊόντα τους ή για πελάτες τους. Συγκεκριμένα, σε εκείνους που θέλουν να μάθουν τα σημαντικότερα εργαλεία για δημιουργία videos για τα social media κανάλια τους τα οποία θα αυξήσουν το engagement και θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα για την επιχείρησή τους ή τους πελάτες τους.

Τι θα μάθετε σ’ αυτό το course;

Στο Videos for social media posts & ads θα μάθετε πώς να:

  • Αξιοποιήσετε τα social media posts και τις διαφημίσεις για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα για την επιχείρησή σας
  • Χρησιμοποιήσετε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για videos
  • Πουλήσετε σε τρίτους video production services

Ποιοι είναι οι instructors;

Ο Αποστόλης Αϊβαλής και ο Γιάννης Κρικρής, σημαντικά στελέχη της αγοράς, με χρόνια εμπειρία στον κλάδο, θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και την κατάρτιση τους με τους σπουδαστές μας.

Για να κλείσετε εγκαίρως την συμμετοχή σας πριν εξαντληθούν οι θέσεις, επισκεφθείτε το website της KnowCrunch.

Ποιοι είναι οι φορείς;

Η KNOWCRUNCH είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου courses, certificates & diplomas. Εξειδικεύεται στο business & entrepreneurship, marketing & digital marketing.

Το Deree – The American College of Greece είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο ιδιωτικό αμερικανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ευρώπη, αναγνωρισμένο από τη New England Association of Schools and Colleges (NEASC), με περισσότερους από 2.800 σπουδαστές από 54 χώρες και περισσότερους από 50.000 απόφοιτους που ζουν και εργάζονται σε όλο τον κόσμο.

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑