Το Cosmote GrowYourBusiness – Meet Τhe Experts έρχεται στην Αθήνα

Ημ/νία: 21 Μαΐου 2019 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η επόμενη δωρεάν ημερίδα #GrowYourBusiness – Meet Τhe Experts της Cosmote, που προσφέρει τη δυνατότητα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες να γνωρίσουν experts από διάφορους κλάδους και να αντλήσουν έμπνευση και ιδέες για την επιχείρησή τους. Μετά την επιτυχημένη -πρώτη- ημερίδα της δράσης στην Θεσσαλονίκη, το «Meet The Experts» έρχεται την Παρασκευή 28 Ιουνίου στην Αθήνα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα: Δημήτρης Μητρόπουλος).

Με το #GrowYourBusiness – Meet Τhe Experts, η Cosmote φέρνει τους επαγγελματίες σε επαφή με ανθρώπους που έχουν επιτυχημένη δραστηριότητα στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και experts στους τομείς των ψηφιακών μέσων, της τεχνολογίας και της εμπειρίας του πελάτη, οι οποίοι μοιράζονται την εμπειρία τους, αλλά και πρακτικές ιδέες για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Η πρώτη ημερίδα του κύκλου #GrowYourBusiness – Meet The Experts γνώρισε θερμή υποδοχή από το επιχειρηματικό κοινό της Θεσσαλονίκης, καθώς συμμετείχαν περισσότεροι από 400 επαγγελματίες, από τους κλάδους του εμπορίου, των τροφίμων/ποτών, της λιανικής πώλησης και του τουρισμού. Η ημερίδα αποτελεί τη μετεξέλιξη των επιτυχημένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων #GrowYourBusiness της περιόδου 2017-2018, που ταξίδεψε σε 10 ελληνικές πόλεις, εκπαιδεύοντας πάνω από 2.500 μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη χρήση των σύγχρονων ψηφιακών μέσων.

Οι ενδιαφερόμενοι για την ημερίδα της Αθήνας, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να δουν την σχετική agenda στο www.growyourbusiness.gr συμπληρώνοντας τη φόρμα.

Στο microsite της δράσης οι επαγγελματίες μπορούν, επιπλέον, να βρουν χρήσιμα άρθρα και βίντεο, για τεχνολογικά νέα που αφορούν στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, με στόχο την εκπαίδευση και την καλύτερη ενημέρωση τους.

Σε επόμενο διάστημα, θα ακολουθήσουν αντίστοιχες ημερίδες και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα, η Cosmote στηρίζει ενεργά την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, συμβάλλοντας σε έναν κόσμο, καλύτερο για όλους.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑