Ξεκινά το πρόγραμμα Ashoka Visionary Program in the Mediterranean

Ημ/νία: 26 Μαρτίου 2019 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Η Ashoka, το μεγαλύτερο δίκτυο κοινωνικών επιχειρηματιών παγκοσμίως, ξεκινά το πρόγραμμα “Ashoka Visionary Program in the Mediterranean” που απευθύνεται σε στελέχη κοινωνικών επιχειρήσεων, ιδρυμάτων και οργανισμών από όλη τη Μεσόγειο. Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να προσφέρει τα εφόδια στους συμμετέχοντες για να ενδυναμώσουν τον οργανισμό τους, δίνοντας λύσεις σε σημαντικά κοινωνικά ζητήματα.

Με αφορμή την έναρξη του Ashoka Visionary Program in the Mediterranean, η Ashoka θα διοργανώσει διαδραστική εκδήλωση κοινωνικής καινοτομίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 6 μ.μ. στο χώρο του INNOVATHENS powered by Samsung, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Κοινωνικοί καινοτόμοι του δικτύου Ashoka και συμμετέχοντες του προγράμματος θα παρουσιάσουν το έργο τους και θα συνομιλήσουν με το ελληνικό κοινό, δημιουργώντας ευκαιρίες για συνεργασία και βελτίωση της κοινωνίας.

Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Arnoud Raskin, Ashoka Fellow, κοινωνικός επιχειρηματίας, διεθνής ομιλητής και συγγραφέας του βιβλίου “StreetwiZe”, ο οποίος θα μιλήσει για το «Τι μπορεί να διδάξει ένα παιδί που ζει στο δρόμο σε έναν CEO;». Ο Arnoud Raskin μέσα από την κοινωνική του επιχείρηση “StreetwiZe” αξιοποιεί τις δεξιότητες των παιδιών που ζουν στο δρόμο για να εκπαιδεύσει στελέχη επιχειρήσεων. Παράλληλα, μέσω της πρωτοβουλίας Mobile School έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες παιδιά που ζουν στο δρόμο, ενδυναμώνοντάς τα να ενσωματωθούν στις κοινωνίες τους και να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Η “StreetwiΖe” βρίσκεται αυτή την στιγμή σε 26 χώρες, σε 4 ηπείρους.

  • Πότε; Τετάρτη 27 Μαρτίου, 6 μ.μ.
  • Που; INNOVATHENS powered by Samsung, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
  • Είσοδος ελεύθερη – Απαραίτητη η κράτηση θέσης
  • Γλώσσα Διεξαγωγής: Αγγλική

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον ΑρθρογράφοΠήγαινε με πάνω ↑