Η ATC συμμετέχει στο MoodleMoot 2018

Ημ/νία: 28 Νοεμβρίου 2018 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Η Athens Technology Center (ATC) υποστηρίζει τον ΕΕΛΛΑΚ – Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών και συμμετέχει στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο MoodleMoot που πραγματοποιείται 29 & 30 Νοεμβρίου στο χώρο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ). Σκοπός του Συνεδρίου είναι να προωθήσει το γόνιμο και δημιουργικό διάλογο στην εκπαιδευτική κοινότητα για τη χρήση του Moodle, να αναδείξει καλές πρακτικές χρήσης του στην Ελλάδα, καθώς και να παρουσιαστούν καινοτόμες χρήσεις λειτουργιών του Moodle στην Ελλάδα και διεθνώς.

Στο πλαίσιο αυτό η ATC πρόκειται να παρουσιάσει την ολοκλήρωση της της πλατφόρμας Moodle με το Saba Meeting και την αξιοποίησή της σε έργo εθνικής εμβέλειας, για λογαριασμό του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ). Στο έργο αυτό το Moodle χρησιμοποιείται ως μέρος ολοκληρωμένης λύσης για την παροχή ασύγχρονης και σύγχρονης τηλεκπαίδευσης με τη συμμετοχή 40.000 φοιτητών και 2.000 καθηγητών.

Αναλυτικότερα, για τις ανάγκες του συγκεκριμένου έργου, η ATC υλοποίησε εφαρμογή διασύνδεσης του Moodle με Cloud Based εφαρμογή Enterprise επιπέδου (Saba Meeting), εξασφαλίζοντας υπηρεσίες σύγχρονης τηλεκπαίδευσης υψηλού επιπέδου, απλές στη χρήση και με μειωμένο κόστος διαχείρισης και υποδομής.

H Athens Technology Center (ATC) σχεδιάζει, αναπτύσσει και διαθέτει καινοτόμες λύσεις Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού τόσο με τη μορφή τοπικών εγκαταστάσεων (on premise) αλλά και στο cloud. Στο πλαίσιο αυτό έχει επιτυχώς καλύψει τις ανάγκες ποικίλων οργανισμών του Δημοσίου Τομέα, όπως ενδεικτικά η Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ), η Σχολή Δημόσιας Υγείας αλλά και η Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης (ΚΑΔΔ), καθώς και σε εταιρείες- ηγέτες του ιδιωτικού τομέα, όπως η Zerto (Ισραήλ), η Εθνική Τράπεζα, η Wind Hellas, η Demo Φαρμακευτική και άλλες.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον ΑρθρογράφοΠήγαινε με πάνω ↑