Το Viber ανανεώνεται και παρουσιάζει το νέο chat αστραπιαίας ταχύτητας

Ημ/νία: 30 Αυγούστου 2018 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

To Viber, η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων παρουσιάζει τη νέα εμπειρία γραπτής συνομιλίας (chatting) προσφέροντας στους 1 δισεκατομμύριο εγγεγραμμένους χρήστες του τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν μηνύματα με διπλάσια ταχύτητα. Επιπλέον, το Viber παρουσιάζει το νέο και βελτιωμένο σχεδιασμό της πλατφόρμας που δεν είναι μόνο πιο όμορφος, αλλά προσφέρει ευκολότερες και πιο γρήγορες συνομιλίες.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ συνομιλώντας μέσω μηνυμάτων με φίλους γιατί αργούν να σας απαντήσουν; Μήπως δεν έχουν ανοίξει ακόμα το μήνυμά σας; Το Viber επανασχεδιάζει την οθόνη συνομιλιών και προσφέρει τώρα απίστευτη ταχύτητα ανταλλαγής μηνυμάτων καθιστώντας τη δημιουργία καρτελών chat για τους φίλους και τις συνομιλίες σας ευκολότερη από ποτέ. Στο πλαίσιο του επανασχεδιασμού του Viber, οι χρήστες είναι τώρα μέλη της μεγάλης κοινότητας του Viber που προσφέρει:

  • Μηνύματα ταχύτερα από ποτέ: Τα μηνύματα τώρα παραδίδονται με δύο φορές μεγαλύτερη ταχύτητα. Έτσι οι συνομιλίες σας θα ρέουν ομαλά και πιο γρήγορα.
  • Άμεση ειδοποίηση κατάστασης αποστολής μηνύματος: Τα νέα εικονίδια για την κατάσταση αποστολής μηνυμάτων αντανακλούν τη νέα λειτουργία γρήγορης αποστολής. Τώρα μπορείτε να δείτε άμεσα εάν ο παραλήπτης έχει διαβάσει το μήνυμά σας: ✓ σημαίνει ότι το μήνυμά σας έχει σταλεί, ✓✓ σημαίνει ότι το μήνυμά σας έχει παραδοθεί στο τηλέφωνο του παραλήπτη και ✓✓ (με μωβ χρώμα) σημαίνει ότι ο παραλήπτης έχει δει το μήνυμά σας.
  • Μεγαλύτερα και πιο φωτεινά «συννεφάκια» μηνυμάτων: Δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση και προσοχή στο περιεχόμενο των συνομιλιών το Viber ντύνει με φωτεινότερο χρώμα την οθόνη chat και μεγεθύνει τα «συννεφάκια» μηνυμάτων, ώστε να εμφανίζουν πιο πολύ περιεχόμενο και οι χρήστες να μπορούν να βλέπουν περισσότερα σε μια ματιά.
  • Ευκολότερη και πιο γρήγορη αποστολή GIF, φωτογραφιών και βίντεο: Μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις! Και σε ποιον δεν αρέσει να μοιράζεται φωτογραφίες με τους φίλους και την οικογένειά του. Τώρα, όταν λαμβάνετε φωτογραφίες ή βίντεο, αυτά θα εμφανίζονται στην οθόνη συνομιλίας σε μεγαλύτερες μικρογραφίες υψηλότερης ποιότητας.

Επιπλέον, το Viber διαθέτει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, καθιστώντας ασφαλή την ανταλλαγή μηνυμάτων. Οι χρήστες γνωρίζουν ότι χρησιμοποιώντας το Viber, τα δεδομένα και το περιεχόμενό που μοιράζονται με τις επαφές τους δεν κοινοποιούνται σε τρίτους, ενώ ακόμη και το ίδιο το Viber δεν έχει πρόσβαση σε αυτό – προσφέροντας 100% προστασία της ιδιωτικότητας.

«Επιθυμούμε να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία επικοινωνίας στους εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους που χρησιμοποιούν το Viber με πάθος κάθε μέρα. Αυτό μας οδηγεί στη συνεχή καινοτομία. Θέλαμε να δώσουμε στους χρήστες μας μια νέα εκπληκτική εμφάνιση που δεν θα ήταν μόνο πιο όμορφη, αλλά πραγματικά θα «έτρεχε» καλύτερα”, λέει ο Ofir Eyal, VP Product της Viber. «Όλα όσα κάνουμε έχουν να κάνουν με το πώς επικοινωνούμε μεταξύ μας και πώς τελικά συνδεόμαστε με τις επαφές μας. Τώρα, οι χρήστες σε όλο τον κόσμο, θα απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα που θα τους εξασφαλίζει μια διασκεδαστική, ιδιόμορφη και εντυπωσιακή εμπειρία συνομιλίας.»

Η νέα, γρηγορότερη εμπειρία chat που προσφέρει ο νέος σχεδιασμός της οθόνης είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο για όλους τους χρήστες iPhone και σύντομα θα διατίθεται και για συσκευές Android. Κάντε λήψη της τελευταίας έκδοσης του Viber σήμερα από εδώ vb.me/52b34b και απολαύστε την νέα οθόνη συνομιλίας με ταχύτερα μηνύματα.

Ετικέτες:


Σχετικά με τον ΑρθρογράφοΠήγαινε με πάνω ↑