Μόλις στο 0,3% η διείσδυση του Android 8.0 Oreo έως τώρα

Ημ/νία: 20 Νοεμβρίου 2017 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Η Google δημοσιεύει κάθε μήνα ένα γράφημα που παρουσιάζει τη συνολική εικόνα διείσδυσηςτων διαφόρων εκδόσεων του Android. Για το μήνα Νοέμβριο, η εικόνα δεν είναι τόσο ενθαρρυντική…

Παρόλο που έκανε το ντεμπούτο της στην αγορά τον Αύγουστο, η τελευταία έκδοση του Android δεν έχει “υιοθετηθεί” από πάρα πολλές εταιρείες smartphones. Επί του παρόντος, λοιπόν, μόνο το 0,3% των συσκευών που “επισκέφθηκαν” το Google Play Store στις αρχές Νοεμβρίου διέθεταν το Android 8.0 Oreo.

Η κατάσταση δε θα βελτιωθεί πολύ, δεδομένου ότι από τις κατασκευάστριες μόνο οι HMD και Huawei θα προσφέρουν Android 8.0 Oreo ενημερώσεις για μερικά από τα smartphones του μέχρι το τέλος του έτους. Τα πράγματα ενδέχεται να βελτιωθούν στις αρχές του 2018, καθώς περισσότερες εταιρείες θα ξεκινήσουν να διαθέτουν τα Oreo updates σε συσκευές που είναι ήδη διαθέσιμες στην αγορά.

Το υπόλοιπο διάγραμμα δείχνει μια μικρή αύξηση στο Android Nougat σε σύγκριση με τους αριθμούς του τελευταίου μήνα, ενώ τα μερίδια αγοράς των Marshmallow και Lollipop μειώθηκαν ελαφρά.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον ΑρθρογράφοΠήγαινε με πάνω ↑