Η Generation Y στο σεμινάριο «Eφαρμοσμένες Διαδικασίες Μarketing & Ανάπτυξης Β2Β Πωλήσεων»

Ημ/νία: 12 Οκτωβρίου 2017 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Απόλυτα επιτυχημένη και με αξιοσημείωτο επιχειρηματικό ενδιαφέρον κρίθηκε η παρουσία της Generation Y – International e-Business Experts στο σεμινάριο που οργάνωσε το Manager’s Office με θέμα τις Eφαρμοσμένες Διαδικασίες Μarketing & Ανάπτυξης Β2Β Πωλήσεων και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αμαρουσίου.

H Generation Y – International eBusiness Experts, στο πλαίσιο του σεμιναρίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κύκλου του Αμαρουσίου και των Βορείων Προαστείων.

Το δυναμικό παρόν της ομάδας της Generation Y στο Σεμινάριο συμπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο η ομιλία της Chief Commercial Officer της εταιρίας, Νανάς Ιωακειμίδου και του Head of Business Strategy, Γιάννη Ασλάνη που κινήθηκε σε 2 αξονες: Τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις μπορούν να αλιεύσουν νέο πελατολόγιο και το πώς μπορούν να αναδείξουν την εικόνα τους, ώστε να δημιουργήσουν υπόβαθρο για new leads.

Η ομιλία με τίτλο “How digital transformation increases your B2B sales”, παρείχε χρήσιμα εργαλεία και μεθόδους για επιτυχημένο ψηφιακό μετασχηματισμό των B2B επιχειρήσεων και απέσπασε το ενδιαφέρον του κοινού.

Tόσο η κυρία Ιωακειμίδου, όσο και ο κύριος Ασλάνης απάντησαν στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων δίνοντας τροφή για περαιτέρω συζήτηση σε ένα κοινό που ήταν απόλυτα ενθουσιώδες και ενεργητικό καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Ετικέτες:


Σχετικά με τον ΑρθρογράφοΠήγαινε με πάνω ↑