Ξεχάστε τα GB και καλωσορίστε το νέο Vodafone Pass

Ημ/νία: 25 Ιουλίου 2017 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

H Vodafone καλωσορίζει το νέο Vodafone Pass και αλλάζει τα δεδομένα στο mobile internet. Για πρώτη φορά δίνει στους συνδρομητές της τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τις αγαπημένες τους εφαρμογές για social media, chatting και video και να απολαμβάνουν ξέγνοιαστα όσα αγαπούν, χωρίς να μετράνε GB.

Οι συνδρομητές συμβολαίου, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής, ιδιώτες ή επαγγελματίες, μπορούν να επιλέξουν, ανάμεσα στα πακέτα Vodafone Pass για social media, video & chatting, αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους ανάγκες και να απολαμβάνουν ξέγνοιαστα τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, όπως Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp, Viber κ.ά., χωρίς να μετράνε GB.

Επιπλέον, όσοι συνδρομητές ενεργοποιήσουν τα επιπρόσθετα πακέτα Vodafone Pass μέχρι τις 31 Αυγούστου, εξασφαλίζουν 50% έκπτωση. Ταυτόχρονα, η Vodafone αλλάζει και τα προγράμματα Red, ενσωματώνοντας τα νέα Vodafone Pass, προσφέροντας έτσι στους συνδρομητές της ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

Ο Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, Αχιλλέας Κανάρης, δήλωσε: «Ένα από τα βασικά θέματα που απασχολεί τους συνδρομητές είναι η χρήση των δεδομένων από το κινητό τους. Αυτό που θέλουν είναι να μπορούν να επικοινωνούν και να χρησιμοποιούν τις αγαπημένες τους εφαρμογές στο internet, όπου και αν βρίσκονται, ακόμα και αν δεν έχουν πρόσβαση σε wifi, χωρίς να το σκέφτονται. Σε αυτή την ανάγκη, η Vodafone απαντά με ένα καινοτόμο προϊόν που αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά, το Vodafone Pass, και δίνει τη δυνατότητα στον καθένα ξεχωριστά να απολαμβάνει τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, ξέγνοιαστα».

Οι εφαρμογές που περιλαμβάνει κάθε πακέτο Vodafone Pass είναι:

  • Vodafone Social Pass

Ο νέος τρόπος για να χρησιμοποιούν όλοι ξέγνοιαστα το Facebook, Instagram,Twitter, Snapchat, LinkedIn, Tumblr και Pinterest από το κινητό σου.

  • Vodafone Chat Pass

Ο νέος τρόπος για να επικοινωνούν όλοι ξέγνοιαστα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μέσω chat και να πραγματοποιούν video-κλήσεις μέσω των Messenger, Viber, WhatsApp, Vodafone Call+ & Message+ και άλλων chat εφαρμογών.

  • Vodafone Video Pass

Ο νέος τρόπος για να απολαμβάνουν όλοι ξέγνοιαστα ακόμα περισσότερη ψυχαγωγία και ακόμα περισσότερα video, μέσα από όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές video.

Κάθε συνδρομητής μπορεί να ενεργοποιεί πολλαπλά Vodafone Pass, μέσω της εφαρμογής My Vodafone, του My Account στην ιστοσελίδα vodafone.gr ή καλώντας στο 13830. Περισσότερες πληροφορίες για το Vodafone Pass στο vodafone.gr/pass

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον ΑρθρογράφοΠήγαινε με πάνω ↑