Viber Chatbot στην Ελλάδα με δυνατότητα παραγγελίας από την Pizza Fan

Ημ/νία: 6 Ιουλίου 2017 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Αυτοί που αγαπούν την τεχνολογία θα ενθουσιαστούν με τις δυνατότητες και την αμεσότητα που τους προσφέρει το νέο απόκτημα της Pizza Fan, σε συνεργασία με την ελληνική εταιρία πληροφορικής INFOLYSiS και την εξαιρετικά δημοφιλή πλατφόρμα επικοινωνίας Viber.

Η Pizza Fan σχεδίασε ένα πλήρες σύστημα παραγγελιοληψίας μέσω της πλατφόρμας Viber με τη χρήση της καινοτόμου τεχνολογίας των ψηφιακών ρομπότ αυτόματης επικοινωνίας (chatbots), των διασυνδέσεων μέσω API, σε συνδυασμό με τη νέα υπηρεσία του Viber «Public Accounts».

viber-pizzafan

Πρόκειται για το πρώτο Viber Chatbot στην Ελλάδα με δυνατότητα παραγγελίας, με δυναμική εμφάνιση των προϊόντων και προσφορών και μάλιστα με όλες τις δυνατότητες προσθαφαίρεσης υλικών. Πλέον κάθε χρήστης Viber θα μπορεί, μέσω της ίδιας εφαρμογής, να παραγγείλει από την Pizza Fan, αλλά και να επικοινωνήσει με την εταιρεία με την ευκολία που το νέο κανάλι παραγγελίας μπορεί να προσφέρει. Διαθέτει επίσης λειτουργία γρήγορης παραγγελίας, όπου μέσω  2 επιλογών ο χρήστης μπορεί να παραγγείλει άμεσα την προηγούμενη του αγορά.

Κατέχοντας σήμερα την πρώτη θέση στην αγορά pizza delivery στην Ελλάδα η Pizza Fanπρωταγωνιστεί σε όλες τις νέες τεχνολογίες και πρακτικές που τη διαφοροποιούν, ενώ ταυτόχρονα βελτιστοποιούν την εμπειρία για το χρήστη. Πόσο αλλάζουν οι καιροί και πόσο ακόμα πιο απλό γίνεται κάθε μέρα να φέρεις την υπέροχη μυρωδιά του λιωμένου τυριού στο σπίτι, χωρίς να χάνεις λεπτό.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑