Συνεργασία Uber και Snapchat με μοναδικά snap φίλτρα

Ημ/νία: 30 Μαΐου 2017 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Τον περασμένο Νοέμβριο, η εφαρμογή Uber επανασχεδιάστηκε με βάση ένα απλό ερώτημα: «Πού πηγαίνεις»; Ξεκίνημα, δηλαδή, με το δικό σου προορισμό ώστε να μπορείς να φτάσεις εκεί όσο το δυνατό γρηγορότερα και επίσης ένα ταξίδι προσαρμοσμένο σε σένα. Αλλά, αυτό που αντιλήφθηκε η εταιρεία είναι ότι… δεν είναι μόνο πως πηγαίνεις κάπου. Συχνά πηγαίνεις κάπου για να συναντήσεις κάποιον.

Προχώρησε, λοιπόν, σε ενσωμάτωση με το Snapchat, στην Ελλάδα. Μπορείς να ξεκλειδώσεις ειδικά Snapchat φίλτρα ώστε να κάνεις Snap κατά τη διάρκεια της μετακίνησης. Οι μέρες που έπρεπε να πηγαίνεις από τη μία εφαρμογή στην άλλη πέρασαν. Τώρα μπορείς να έχεις… περισσότερο fun, στο δρόμο σου για να συναντήσεις κάποιον.

snapchat-uber

Τώρα μπορείς να έχεις έναν διασκεδαστικό και social τρόπο να μοιραστείς ότι είσαι σε ένα Uber. Είτε θέλεις να ξέρουν οι φίλοι πότε θα φτάσεις με τα ETA (Εκτιμώμενος Χρόνος Άφιξης) φίλτρα μας, είτε να δείξεις πώς κινείσαι με τα ride filters ή ακόμα και να επιλέξεις ένα mystery filter για μία επιπλέον έκπληξη.

Αν είσαι ήδη χρήστης Snapchat και βρίσκεσαι σε ένα Uber, θα βρεις μία Snap card στο Uber feed. Απλώς διάλεξε τον τύπο του φίλτρου που θέλεις να ξεκλειδώσεις, βγάλε τη selfie σου και swipe! Μπορείς ακόμα και να χρησιμοποιήσεις φίλτρα Uber με κάποιο άλλο snap φακό, για… διπλή διασκέδαση. Ξεκινώντας από σήμερα, η ενσωμάτωση με το snapchat θα είναι γεγονός για τους επιβάτες της Ελλάδας και σε Android και σε iOS.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον ΑρθρογράφοΠήγαινε με πάνω ↑