Gmail: Smart Reply στην εφαρμογή για Android και iOS

Ημ/νία: 19 Μαΐου 2017 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Αν δυσκολεύεστε να απαντήσετε στα …εκατοντάδες emails που δέχεστε καθημερινά -για λόγους δουλειάς ή και όχι μόνο- η Google τώρα φροντίζει για εσάς με μία ενημέρωση. Στο πλαίσιο του I/O 2017 η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το Smart Reply -ένα χαρακτηριστικό που δημιουργεί αυτοματοποιημένες απατνήσεις βασισμένες στο περιεχόμενο ενός email ή το στιλ γραφής σας- έρχεται στο Gmail για Android και iOS.

Το Smart Reply έκανε πρεμιέρα στο Inbox by Gmail, αλλά και στη νεότερη chat app, Allo της Google. Λειτουργεί αρκετά καλά, σε περίπτωση που σας αρκεί μία απάντηση λίγων λέξεων, ενώ “μαθαίνει” από το στιλ γραφής σας (αν π.χ. γράφετε “thanks” ή “Thanks”).

gmail-smart-reply-2

To Smart Reply εμφανίζει τρεις επιλογές στο κάτω μέρος των emails σας για να επιλέξετε. Επιλέγοντας μία, είτε τη στέλνετε αμέσως ή την τροποποιείτε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο για Android και iOS, προς το παρόν στα αγγλικά. Θα φτάσει στα ισπανικά “τις επόμενες εβδομάδες”, με περισσότερες γλώσσες να έρχονται προσεχώς από την Google.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑