Facebook City Guides: οργανώστε τα ταξίδια σας

Ημ/νία: 8 Μαρτίου 2017 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Πολλοί είναι εκείνοι που δε σχεδιάζουν ένα ταξίδι, χωρίς πρώτα να επισκεφτούν ταξιδιωτικές ιστοσελίδες και να ρωτήσουν φίλους που έχουν επισκεφτεί έναν τόπο. Και όπως διαβάζουμε στο secnews.gr μέσω του Facebook σύντομα θα είστε σε θέση να κάνετε και τα δύο, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από την εφαρμογή του.

facebook-city-guides

Το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό, το Facebook City Guides σε επιλεγμένους iOS και Android χρήστες. Είναι η απάντηση του Facebook στο TripAdvisor, παρέχοντας προτάσεις για τοπικά αξιοθέατα, εκδηλώσεις, εστιατόρια και πολλά άλλα. Για να σας διευκολύνει ακόμη περισσότερο, σας παρουσιάζει επίσης έναν κατάλογο φίλων που έχουν επισκεφθεί την πόλη και τι έκαναν όταν ήταν εκεί.

Το χαρακτηριστικό επισημάνθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά το Next Web παρατήρησε πρόσφατα την κυκλοφορία του σε ευρύτερο αριθμό χρηστών. Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε ακριβώς η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες της εφαρμογής ή πότε θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Facebook.

“Δοκιμάζουμε μία επανασχεδιασμένη επιφάνεια στο City Pages που παρουσιάζει πληροφορίες για την πόλη σας”, δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook. “Αυτό το περιεχόμενο υπάρχει ήδη και κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμής θα πρέπει να συγκεντρώνει πληροφορίες με τρόπο που να είναι πιο εξατομικευμένος και σχετικός με εσάς. Έτσι, αυτό το νέο χαρακτηριστικό μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να πάρουν μια καλύτερη ιδέα της πόλης τους ή μιας πόλης που επισκέπτονται μέσα από τα μάτια των φίλων τους.”

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑