Τώρα και ομαδικό video chat στον Facebook Messenger

Ημ/νία: 21 Δεκεμβρίου 2016 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Πρέπει να αναγνωρίσουμε στον Facebook Messenger ότι σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει μία από τις καλύτερες πλατφόρμες επικοινωνίας. Τώρα εμπλουτίζεται ακόμα περισσότερο, προσφέροντας τη δυνατότητα για πραγματοποίηση ομαδικών video chats.

facebook-group-video

Όταν γράφετε σε ένα ομαδικό chat room, απλά πατήστε το εικονίδιο του βίντεο, πάνω δεξιά. Στο επόμενο βήμα, θα επιλέξετε με ποιους από τους εμπλεκόμενους χρήστες θα κάνετε ομαδική βιντεοκλήση, έχοντα μάλιστα και τη μαζική επιλογή του «ring all». Χρήσιμο είναι ότι ανά πάσα στιγμή μπορείτε να προσθέσετε και άλλους χρήστες στο video chat, χωρίς να τερματίσετε το session σας. Ο Messenger επιτρέπει μέχρι και 6 χρήστες σε video chat ταυτόχρονα, όμως μέχρι 50 μπορούν να συμμετέχουν μόνο με ήχο.

 

Όσο συνομιλείτε, μπορείτε μάλιστα να στολίσετε το πρόσωπο σας με μάσκες, όπως υποστηρίζουν πολλές social εφαρμογές σήμερα, χαρακτηριστικό που είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στο iOS. Σύμφωνα με στοιχεία του Facebook, περίπου 245 εκατομμύρια χρήστες πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις κάθε μήνα!

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑