Στρατηγική Συνεργασία Findigital – GotU

Ημ/νία: 20 Οκτωβρίου 2016 | by SMLifeGR

0

Στρατηγική Συνεργασία Findigital – GotU για το λανσάρισμα σε Ελλάδα και Κύπρο της Νο1 βραβευμένης εφαρμογής για διαφημίσεις στο Facebook.

Η Findigital προχωρεί σε στρατηγική συνεργασία με την GotU, εισάγοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην Κύπρο την βραβευμένη διαφημιστική εφαρμογή για δημιουργία και διαχείριση καμπανιών στο Facebook.

Η εφαρμογή αυτή κατέκτησε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό ‘2016 Innovation Spotlight prize’ στην κατηγορία ‘Real Results For Customers’. Πρόκειται για μια full service διαφημιστική λύση για όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να διαφημιστούν με πρακτικές βελτιστοποίησης στο Facebook. Aαναπτύχθηκε δε ειδικά για διαφημιστικές εταιρείες και ηλεκτρονικούς καταλόγους, ελαχιστοποιώντας το χρόνο και το κόστος διαχείρισης των Facebook Ads, με win-win συνεργασία επί του διαφημιστικού προϋπολογισμού.

H GotU ιδρύθηκε το 2003 στο Λονδίνο και έχει γραφεία σε Λονδίνο, Μαδρίτη, Μιλάνο, Ρώμη, Άμστερνταμ, Ρίγα και Νέα Υόρκη. Ήταν μια από τις τρεις πρώτες εταιρείες που είχε πρόσβαση στο Facebook API και είναι τώρα αναγνωρισμένη ως Facebook Strategic Marketing Developer, μια από τις μόλις 13 εταιρείες στον κόσμο που κατέχουν αυτόν τον τιμητικό τίτλο.

Η Findigital ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 για να συγκεντρώσει όλες τις δραστηριότητες του FindHere Group στον τομέα του Digital Marketing. Με πελατολόγιο πάνω από 3.000 επιχειρήσεις και εξειδίκευση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, διαθέτει ένα ιστορικό πολλών επιτυχημένων online καμπανιών.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.Πήγαινε με πάνω ↑