To Pinterest ανακοινώνει νέα δεδομένα για τις τάσεις σε Μόδα και Ομορφιά που αφορά την περίοδο των διακοπών [Infographic]

Ημ/νία: 19 Οκτωβρίου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

Υπάρχουν αρκετά σοβαροί λόγοι για να εξετάσετε το Pinterest στα σχέδια μάρκετινγκ των διακοπών σας – ειδικά αν είστε εταιρία B2C, και ακόμα περισσότερο αν είστε στη βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς.

Σύμφωνα με το Pinterest, οι Pinners θα δαπανήσουν έως και  2 φορές περισσότερα χρήματα για προϊόντα που αφορούν τη μόδα και την ομορφιά  σε σύγκριση με τους μη χρήστες και  το 93% των Pinners δήλωσαν ότι χρησιμοποιούν την πλατφόρμα ως εργαλείο για να τους βοηθήσει πώς να σχεδιάσουν τις αγορές τους. Επιπλέον, οι άνθρωποι είναι 2.1 φορές πιο πιθανό να αγοράσουν τα προϊόντα σας στο κατάστημα, αν έχουν δει πρώτα τα προϊόντα σας στο Pinterest, ενώ οι άνθρωποι στο Pinterest είναι επίσης πιθανό να δαπανήσουν 60% περισσότερα χρήματα για τα ψώνια των διακοπών τους από ότι τα μη μέλη.

Έχουν δημιουργήσει και συμπεριλάβει  τα βασικά στατιστικά και τις τάσεις που θα προκύψουν σ την περίοδο των διακοπών και πρέπει οπωσδήποτε να εξετάσετε σε αυτό το νέο infographic.

Και μετά την ανακοίνωση την περασμένη εβδομάδα ότι έχουν φτάσει πλέον τους 150 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα, αξίζει σίγουρα να εξεταστεί κατά πόσον το Pinterest είναι μία εφαρμογή κατάλληλη για την επιχείρησή σας.

pinterest-holiday-trends-info

 

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.



Πήγαινε με πάνω ↑