To Twitter σας επιτρέπει να προσθέσετε στο προφίλ σας ένα σύνδεσμο Periscope

Ημ/νία: 5 Οκτωβρίου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

To Twitter εγκαινιάζει μια νέα επιλογή ενσωμάτωσης του Periscope για τους χρήστες της πλατφόρμας live-streaming. Από σήμερα, έχετε τη δυνατότητα να βάζετε ένα σύνδεσμο του Periscope στο προφίλ του Twitter σας. Το νέο χαρακτηριστικό είναι παρόμοιο με αυτό του Vine που είχε εισαγάγει το Twitter πέρυσι.

periscope_live_stream_feat-1500x1000

Εάν είστε hardcore χρήστης του Periscope, έχετε πιθανώς ήδη βάλει τον σύνδεσμο στο προφίλ του Twitter σας.

Όταν ενεργοποιήσετε τον σύνδεσμο, θα εμφανιστεί κάτω από τα βιογραφικό σας με ένα εικονίδιο του Periscope δίπλα. Το καλύτερο μέρος του χαρακτηριστικού είναι ότι η εικόνα αρχίζει να αναβοσβήνει όταν είστε “LIVE στο Periscope», επιτρέποντας τους άλλους χρήστες να συντονιστούν. Για να ενεργοποιήσετε το σύνδεσμο, απλά πατήστε “Επεξεργασία προφίλ” στη σελίδα του προφίλ σας στο Twitter και επιλέξτε το πλαίσιο που δηλώνει “show my Periscope profile.”

To Twitter έχει ενσωματώσει το Periscope στη πλατφόρμα του σε μια προσπάθεια να καταστεί ευκολότερο για τους χρήστες να ξεκινήσουν και να δουν live-streams. Η εταιρεία ξεκίνησε τη χρονιά με την εισαγωγή του αυτό-αναπαραγόμενου βίντεο με το Periscope. Στη συνέχεια, τον Ιούνιο έβαλε ένα κουμπί “Go Live”, επιτρέποντας στους χρήστες να μεταβούν γρήγορα σε μια Periscope ζωντανή ροή, ενώ βρίσκονται στο app του Twitter. Τον περασμένο μήνα έφερε τη δυνατότητα να εγγραφούν για να δουν βίντεο στο Twitter.

Η προσθήκη του Periscope γίνεται για να έχει το Twitter αύξηση στο live-streaming, λαμβάνοντας υπόψη ότι η προηγούμενη συνεργασία με το Vine ξεθώριασε γρήγορα. Όπως είδαμε και με τη Meerkat, κάποτε οι πολλά υποσχόμενες εφαρμογές μπορούν εύκολα να παραγκωνιστούν στον τομέα του επισφαλούς live-streaming. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλει το Twitter για το Periscope.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.



Πήγαινε με πάνω ↑