Νέο χαρακτηριστικό ειδοποίησης στο Twitter που θα σας κρατά ενήμερους σε όλες τις ζωντανές μεταδόσεις

Ημ/νία: 13 Σεπτεμβρίου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

Το Twitter συνεχίζει τις προσπάθειες του να ξεπεράσει το Periscope και να δώσει στη ζωντανή μετάδοση  μεγαλύτερη σημασία βασισμένο στη δική του πλατφόρμα με μια νέα επιλογή ειδοποιήσεων.

Ανακοινώνοντας αυτή τη δυνατότητα με ένα tweet, τη Δευτέρα, η ιστοσελίδα microblogging προέτρεψε 313 εκατομμύρια χρήστες του να το ρυθμίσουν για να παρακολουθούν όταν ένας φίλος ή μία διασημότητα πατήσει το κουμπί ζωντανής μετάδοσης. Συνεργάτες του Twitter όπως – NFL, Bloomberg, Cheddar  – θα δείξουν, επίσης,  αν ακολουθείτε κάποιον από  αυτούς τους λογαριασμούς.

Το νέο χαρακτηριστικό μπορεί να ενεργοποιηθεί πολύ απλά. Πηγαίνετε στη σελίδα κάποιου που ακολουθείτε και πατήστε  το νέο κουμπί ειδοποίησης που βρίσκεται δίπλα στο κουμπί follow.

Στη συνέχεια, στις “ειδοποιήσεις λογαριασμού”, πατήστε  “μόνο tweets με ζωντανό βίντεο,” και είστε έτοιμοι.

Μετά από αυτό, κάθε φορά που ένα άτομο ξεκινά μια ζωντανή μετάδοση, και έχετε το app ανοικτό, μια κόκκινη γραμμή ειδοποιήσεων θα εμφανιστεί στο κάτω μέρος της οθόνης σας που λέει ποιος κάνει broadcasting. Εάν η εφαρμογή είναι κλειστή, θα λάβετε μια ειδοποίηση στην κινητή συσκευή σας με τον συνήθη τρόπο. Πατήστε πάνω σε αυτό και θα πάτε απευθείας στη μετάδοση.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.



Πήγαινε με πάνω ↑